Mitichi devine brand

Fotograful (si nu numai) sibian Mitichi devine brand. Si-a depus la finele lunii iulie mai multe cereri la OSIM pentru a-si inregistra ca marca: Feeric Fashion Show, Mitichi Calendar, Mitichi Eyes, Mitichi Ideas, L!festyle. Vedeti si voi captura oficiala de la depunerea cererii pentru Mitichi Calendar. M-am amuzat ca fitosul fotograf si descoperitor de fotomodele (gen Nicolle) are domicliul in comuna Apoldu de Jos, pe numele lui real Preda Dumitru. Stiti ce se spune la Sibiu despre cei din Apoldu de Jos (no offence): ca sunt asa de zgarciti ca dintr-un oua fac paparada si manaca si dimineata si seara! 🙂

Mitichi devine brand

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

dar nicoleta de unde crezi ca e? am auzit multe povesti despre ei din copilarie… ”funny” cum ar spune unii 🙂

ana

bai fratilor aveti probleme la mansarda, pe bune. Lasati oamenii sa-si vada de treaba lor. Nicolle sau Nicoleta, nici nu conteaza cum. Tipa este foarte frumoasa si nici macar nu are fite draga Calin. Nu stiu daca ai cunoscut-o personal pe fata asta, dar am auzit vorbindu-se in multe locuri frumos despre ea si despre profesionalismul de care da dovada la munca. Eu zic ca invidia va impiedica sa o aplaudati in loc sa o tot muscati de fund. Iar Mitichi face niste proiecte bune, cel putin in ultimul timp. Asa ca lasati oamenii sa traiasca si nu mai tot… Read more »

bogdan

apropo de gluma cu apoldu… se mai zice ca acolo lumea pune pipa la ou ca sa dea cu tzaraita…

Nu va mai obositi degeaba cu comentarii aiurea…Nu cred ca merita atata atentie oamenii astia care pana la urma nu fac nimic interesant…mitichi face si el 2, 3 poze si alea mediocre si nicolle e copila inca…;)

..me

dar eu chiar nu inteleg… cata ciuda exista pe unele persoane…chiar scarbos.Mitichi o duce bine…in ciuda prostiilor pe care le zicetzi voi..deci chiar nu conteaza parerea voastra … bla bla :D:D :))