Domnisoarele de onoare imbracate la fel

Nuntile romanesti sunt in marea lor majoritate destul de absurde si destul de cretine, iar linia dintre eveniment si circ poate sa fie traversata foarte usor. Ori lucrul asta se intampla datorita faptului ca maestrul de ceremonii, reprezentat in 90% din cazuri de mireasa, se gandeste sa puna in scena un spectacol kitsch pe baza a ce a vazut ea ‘cool’ la altii.

Una din cele mai tampite chestii pe care am observat-o in ultima perioada la diverse nunti a fost imbracarea domnisoarelor de onoare la fel. Ideea asta, deloc originala ii apartine bineinteles miresei si de cele mai multe ori e vorba de acea mireasa care a venit in tara doar pentru nunta pentru ca restul anului si-l petrece in strainatate.

Astfel, o mireasa snoaba ce tocmai s-a intors din tari straine isi convoaca de urgenta ‘prietenele’ ca sa le umileasca spunandu-le ca se vor imbraca toate la fel ‘ca sa dea bine pe sticla’.

torpes

foto via href=”https://ziza.es

Exista ce-i drept fel de fel de evenimente festive unde o serie de domnisoare si doamne se imbraca la fel, insa in cadrul respectivelor evenimente tinuta acestora e de fapt o uniforma si e normal s-o poarte, pe cand la o nunta e absurd ca domnisoarele de onoare sa se imbrace la fel mai ales ca toata lumea stie faptul ca doua femei care poarta aceeasi rochie la un eveniment ajung sa se urasca de moarte.

Si totusi snoabele reusesc sa-si impuna ideea tampita pentru ca ‘prietenele’ lor trebuie sa taca si sa se supuna daca au vreo obligatie, in timp ce viitorul mire e mai degraba preocupat de cum o sa-i cante maneaua aia cu banii, dusmanii si valoarea, decat de circul pe care se pregateste sa-l puna in scena viitoarea lui sotie.

Probabil ca va intrebati de ce m-am trezit sa scriu de subiectul asta, ei bine deunazi am vazut pe Facebook o poza de la o nunta cu 3 domnisoare de onoare imbracate la fel. Nu vreau sa fac poza publica din respect pentru respectivele fete, insa voi incerca sa va descriu succint ceea ce am vazut.

Astfel, in stanga pozei se afla o fata inalta si slaba, suficient de slab ‘dezvoltata’ fizic incat daca se tundea scurt o confundai cu un baiat. Pe fata respectiva, rochia din satin albastru parea ca sta atarnata de un gard. In mijloc o domnisoara ceva mai ‘dezvoltata’ cu suficiente forme incat sa faca rochia respectiva sa arate bine pe ea, iar in dreapta o alta domnisoara ce le intrecea la proba cantarului pe celelalte doua la un loc si pe care rochia respectiva statea cam ca pantalonii trasi pana la piept pe Obelix.

kinopoisk.ru

Imaginati-va acum o poza de ansamblu cu cele trei domnisoare de onoare si-o sa va dati seama despre ce vorbesc.

Acum ganditi-va ce alt motiv in afara de umilirea prietenelor ar putea avea o mireasa impunand aceeasi rochie. Si ganditi-va cat de proaste pot sa fie cele care si accepta o astfel de umilinta.