Despre mine

Despre mine  Se pare ca trebuie din cand in cand sa ma prezint. Acest blog este citit zi de zi de tot mai multi oameni, din care foarte multi nu m-au vazut la fata niciodata in realitate.

Multi cred ca ma cunosc, dar se insala.

Cine sunt eu?

Auto-definirea draga mie e simpla: un om. Aaaa, vreti detalii? Am 31 de ani si cred ca asa cum iti traiesti viata asa si viata iti intoarce moneda. Cred ca oamenii ar trebui sa renunte la toate formele de violenta (de la verbala si fizica pana la economica etc). Cred ca lumea poate fi un loc mai bun daca invatam sa spunem ceea ce gandim fara sa ne temem. Cred ca romanii au locul lor in istorie si in lumea de azi. Cred ca traiesc intr-un oras numit Sibiu care avea un farmec aparte pana a fost tranformat intr-un mega mall. Cred in dezvltarea urbana, dar impreuna cu oamenii si prin participare cetatenilor la toate marile decizii. Cred in oameni si in iubirea aproapelui. Nu sunt religios, nu sunt ateu. Cred in oameni si energiile universului.

Mi-am dedicat anii adolescentei si maturitatii de pana acum combaterii discriminarii, apararii “celor mici, slabi , exclusi social” (cum ii definesc unii). Nu sunt un guru al presei, dar am pregatire in domeniu, am lucrat in domeniu putin, apoi in PR si am ramas apropiat oamenilor din presa (desi unii cred ca imi sunt dusmani). Am invatat sa trec de fazele umane cand uram, suntem ciudosi sau vrem razbunare. Imi place sa rad si sa fac haz de situatiile grele, dar si sa respect oamenii.

Recunosc toate imperfectiunile mele pentru ca nu cred in oameni perfecti. Cred ca fiecare trebuie sa ne acceptam imperfectiunile si trebuie sa le folosim in scopuri bune.

Acesta sunt eu. Voi cine sunteti?

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Ioana Frunzescu

poza e de pe la 12 ani, cred.Eu eram deja la Cluj, la facultate si nu ne mai vedeam asa des.Parca vroiai sa prinzi cerul intre bratele deschise sau, mai degraba, sa-l sorbi , sa-l admiri si sa-l tii pe umerii tai fragili, de copil, de atunci.Tare duioasa poza.Mi-a placut.Dar tu nu esti numai cum te descrii.Cei din jur te percepem si altfel, e firesc.Unii, de bun , altii, de rau ce esti..poti un un factor perturbator, de stress, daca vrei, dar stiu ca esti un tip care vrea liniste si calm.Pa.sora ta.

Anonymous

Sotul ideal. Lili

ina bixade

Frumoasa descriere!!!