Cum am facut primul milion

Pentru ca s-a umplut internetul de experti in dezvoltare personala si pentru ca aproape nu mai exista blogger nou care sa nu stie mai bine decat toata lumea cum se fac banii pe internet m-am gandit sa va povestesc si eu cate putin din propria experienta ca sa intelegeti si voi cum anume am reusit sa fac primul milion.

Asta chiar daca Donald Trump spune ca nu trebuie sa intrebi niciodata pe nimeni cum a facut primul milion. El vorbeste evident din propria experienta, ca si mine de altfel.

Atentie! daca ati luat nota mica la mate’ fie ca vorbim de bac fie de testele nationale atunci randurile de mai jos va intereseaza:

Mno’ era in urma cu vreo 13 ani cand inca mai eram holtei din pacate si la cateva luni dupa ce terminasem liceul.

Si cum stateam io asa fara prea multe idei si fara o matusa care sa-mi lase marea mostenire am facut marele pas si m-am angajat. La vremea aia un minim pe economie era vreo 2,7 milioane si astfel, in prima luna, la primul salar am si facut primul milion.

Pe urma pe masura ce au trecut lunile, la fel cum zic manelistii pentru cei care au nevoie de translator cand vine vorba de matematica, am ajuns la concluzia ca milion cu milion fac mai multe milioane

dollar-1362243