CONCURS: Declaratie de dragoste

Ca tot e vara si lumea vrea si concursuri si cele organizate de Mazemania in trecut au fost foarte gustate va propun un concurs nou:

Scrieti o declaratie de dragoste (la comentarii). Nu conteaza cui o adresati: iubita, mama, amanta, calculator, presedinte, fir de iarba, catel etc. Daca alegeti sa postati anonim nu uitati sa va semanti in cadrul comentariului, chiar si cu un pseudonim.

Premiu: Publicarea Declaratiei de dragoste pe blogul Mazemania si…. inca ceva.. SURPRIZA (foarte placuta!). Premiul se va acorda prin tragere la sorti (televizata!)

Termen limita: Vineri, 8 august ora 21,00!

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Te iubesc precum soarele la rasarit si te doresc precum caldura unei zile de vara. M.T.

Ioana Frunzescu

Declaratie de dragoste pentru poporul roman –
Suntem un popor de prosti care indura orice si pe oricine, care se lasa pacalit de presa, de politicieni, de sociologi, politologi si alti experti si oameni de bine, care a uitat gustul lacrimii si mirosul proaspat al adevarului, dar mai avem o speranta- nu ne-am pierdut credinta in Dumnezeu si sufletul .Te iubesc, asa cum esti , dar, mai ales asa cum sper din inima ca vei deveni – mandru, corect si implinit- poporul meu, neamul meu vesnic pacalit.

Anonymous

iubesc soarele dimineata cand ma trezesc si e primu lucru care il simt ca ma mangaie, ca ma alinta. iubesc soarele la amiaza cand e puternic, si totusi bland , pentru ca imi ofera si o parte de umbra. iubesc soarele seara cand incerc sa prind si ultima lui atingere, care sa imi tina somnul cald.iubesc soarele.

p.s. din intamplare..sau nu, prietenului meu ii spun,soarele meu
littlem