Ultima carte citita

Se vede treaba ca e vara si e lumea in concediu, vacanta, somaj etc si circula tot felul de jocuri printre bloggeri. O noua leapsa primita de la Si Blondele Gandesc sa spun care e ultima carte citita.

Pai am tot zis zilele trecute este GHIDUL LENESULUI … si e pe bune! Adica e o carte neasteptat de bine documentata despre lenesi in istorie, cat si despre ce sa faci sa fii un lenes perfect! Sincer ma inspira cartea si imi da dreptate in teoria mea ca munca, cum o stim, a fost inventata de capitalisti si preluata si de comunisti doar pentru a ne preocupa viata cu orice altceva decat SA GANDIM. Asa ca cei mari ganditori ai timpurilor sunt conform definitiei considerati cei mai mari lenesi. Cum sa inteleaga omul ca tu nu muncesti, tu gandesti. Cum vine aia, adica nu sapi, nu tragi la forja, nu cari lazi, dar ce faci??

M-am intalnit cu situatiile descrise in carte adeseori si sincer AM FOST UN WORKOHOLIC dar MA TRATEZ!

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
tudor

mi-am cumparat-o si eu acum poate mai mult de un an. am inceput-o dar am imprumutat-o cuiva. nu mai stiu cui iar el/ea se pare ca a uitat cu desavarsire.

Claudia Popa

ma bucur 😉

SiBlondeleGandesc`

hehe serios?! eu vedeam cartea asta ca pe una din seria “de colorat”. Chiar m-ai făcut curioasă. Oare ce-i mai uşor, saă munceşti sau să gândeşti? :p

Calin Blaga

iti dai seama ca e mai greu sa gandesti….

Teodora

Momentan sunt fan al cartilor care se distribuie cu Saptamana Financiara! Citesc “Confreria Sfantului Giulgiu” si, spre marea mea uimire, e bunicica.