COMUNICAT: Colegiul Pacientilor din Sibiu

Suntem profund indignati si lezati in dreptul nostru inalienabil de pacienti de faptul ca sefii medicilor grupati in Colegiul Medicilor Sibiu au dat un comunicat de presa in care presa e luata la bani marunti si noi pacientii la terfelit.

Noi, pacientii de la Sibiu, suntem nemultumiti de prostul management al spitalelor publice, de proastele servicii oferite de multi medici. Nu lipsa banilor de la stat e problema, ci lipsa compasiunii unor medici fata de oameni. Unii au facut scoala de medicina si credeau ca sunt la scoala de strung si pacientii sunt piese pe o banda rulanta.

Sfatuim presa sa prezinte si mai multe cazuri de mal-praxis, sa prezinte desele cazuri in care unii medici habar nu au cum sa se comporte cu pacientii (bed side manner) si cazurile dese de medici care nu te opereaza pana nu dai plicul cu suma ceruta.

Ca pacienti apreciem acei medici demni si cu inalta tinuta profesionala si umana. Cei ce lucreaza la Sibiu si nu au loc de unii medici-sefi sa profeseze cum trebuie.

Rugam spre publicare imediata!

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Anul acesta in primavara un grup de cetateni au inregistrat oficial Colegiul Pacientilor ca asociatie de pacienti. La ma putin de 6 luni de la infiintare asociatia are peste 1100 membrii in peste 90 localitati. Inscriete acum, cu cat suntem mai multi cu ata vom avea un cuvant mai greu de spus in modelarea sistemului medical, inscrierea este gratuita si nu se precep taxe. Cautam persoane care doresc sa se implice in organizarea de filiale. Mai multe detalii pe http://www.colegiulpacientilor.org sau http://www.colegiulpacientilor.ro