Cocalarul Sibian, Spaima Italiei

De cand cu hi5 au aparut o gramada de baietasi tinerei, unii inca elevi, altii cu sau fara liceu care au incercat sa-si etaleze “calitatile”. Foarte multi dintre ei au apelat la Photoshop sa-si puna patratele pe abdomen sau s-au pozat langa vreo masina bengoasa pentru a se lauda online in fata nenumaratelor fete ce poate pun botul si ajung la ei in dormitor.

In urma cu cativa ani aparuse o noua moda printre cocalari si anume sa se pozeze cu hartii de euro sau RON, unele adevarate altele false si sa arate tuturor ca au luat salarul sau au imprimanta buna si le-a tiparit ceva bancnote.

Majoritatea celor cu astfel de inclinatii erau pustani in general dornici sa duca in dormitor fie vreo minora proasta fie vreo pitzi proasta si care sa arate bine. De atunci si pana acum n-am vazut ca un om cu familie si trecut bine de prima tinerete sa se afiseze asa cocalareste. Si totusi mergand pe premisa ca nimic nu e imposibil am gasit azi cocalarul sibian care tocmai a scos din imprimanta niste coli tiparite, le-a taiat le afiseaza pe Facebook.

Va las sa va delectati cu imaginile de mai jos:

POZE STERSE DEOARECE S-A SOLICITAT IN MOD DECENT SCOATEREA LOR

Uitati-va cu atentie la ultima poza in care amicul a intors din greseala o bancnota pe spate si s-a dat de gol ca a uitat sa le tipareasca si pe spate sau poate nu stie cum sa bage foile in imprimanta.