Cocalarul Sibian, Spaima Italiei

De cand cu hi5 au aparut o gramada de baietasi tinerei, unii inca elevi, altii cu sau fara liceu care au incercat sa-si etaleze “calitatile”. Foarte multi dintre ei au apelat la Photoshop sa-si puna patratele pe abdomen sau s-au pozat langa vreo masina bengoasa pentru a se lauda online in fata nenumaratelor fete ce poate pun botul si ajung la ei in dormitor.

In urma cu cativa ani aparuse o noua moda printre cocalari si anume sa se pozeze cu hartii de euro sau RON, unele adevarate altele false si sa arate tuturor ca au luat salarul sau au imprimanta buna si le-a tiparit ceva bancnote.

Majoritatea celor cu astfel de inclinatii erau pustani in general dornici sa duca in dormitor fie vreo minora proasta fie vreo pitzi proasta si care sa arate bine. De atunci si pana acum n-am vazut ca un om cu familie si trecut bine de prima tinerete sa se afiseze asa cocalareste. Si totusi mergand pe premisa ca nimic nu e imposibil am gasit azi cocalarul sibian care tocmai a scos din imprimanta niste coli tiparite, le-a taiat le afiseaza pe Facebook.

Va las sa va delectati cu imaginile de mai jos:

POZE STERSE DEOARECE S-A SOLICITAT IN MOD DECENT SCOATEREA LOR

Uitati-va cu atentie la ultima poza in care amicul a intors din greseala o bancnota pe spate si s-a dat de gol ca a uitat sa le tipareasca si pe spate sau poate nu stie cum sa bage foile in imprimanta.

17
Lasă un răspuns

6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
Daniel Daniels

de cand am asteptat o astfel de stire…………..penal(astia care ati ”publicat”)

VULPAREANU GICUTA

IN PRIMUL RAND CU CE TEA DERANJAT PE TINE ACESTE POZE ,IN AL DOILEA RIND CUI IAI CERUT PERMISIUNEA SAI FOLOSESTI IDENTITATEA SOTULUI MEU CU CE DREP SCRII TU ASEMENEA JICNIRI LA ADRESA LUI.IN PRIMUL RIND VREAU SA STIU DE UNDE IL CUNOSTI TU PE SOTUL MEU SI CU CE DREPT VB TU DE VIATA SI TRECULU LUI,CU CE DREPT AL FACI TU COCALAR,SATI FIE RUSINE SI AR FI BINE SATI CORECTEZI GRESEALA LA JICNIRILE DE MAI SUS EU CA SOTIE A LUI NU PERMIT NIMANUI SASI BATA JOC DE EL

VULPAREANU IONEL

mULTUMESC CA M-AI FACUT VEDETA

biANCA

2

VULPAREANU IONEL

Prietene iti promit ca am sa-ti fac cea mai frumoasa surpriza de nunta ta pt ca te-ai pus cu cn nu trebuia

VULPAREANU IONEL

Cu adevarat tu esti un om cu capul pe umeri (radu spiridon) nu malin care se crede destept pt asta iti multumesc ca i-ai dovedito

Mihai

Amenintarile lui Vulpareanu Ionel fiind in scris sunt beton. Mai baiete, acum orice se intampla rau lui MAlin in ochii politiei va fi din vina ta (chiar daca nu e tu vei pica de acum vinovat). Apropo Politia monitorizeaza acest blog de multi ani…. cum sa ameninti un blogger asa deschis?! Tu ai gandit cand ai scris chestia asta?