Carpatica Asigurari Isi Spamuie Clientii inutil

wlEmoticon-smile.png

Si ne face putina reclama:

Stimati parteneri,

Ultima perioada a adus schimbari pozitive in ceea ce priveste imaginea Carpatica Asig, atat la nivelul opiniei publice exprimate “offline”, cat si in mediul online.

Dar mai avem de lucru la acest capitol si pentru aceasta va solicit ajutorul.

La cautarea dupa termenii “Carpatica asigurari” pe Google apar inca articole negative, insa cu un efort mic din partea fiecaruia dintre noi, in scurt timp putem schimba semnificativ aceasta situatie.

Cum trebuie procedat:

1. se intra pe unul din browserele Internet Explorer, Mozilla, Google Chrome
2. se introduce adresa  https://google.ro sau google.com
3. se da cautare „carpatica asigurari”
4. se merge pe pagina 1 sau 2 si se da click pe Carpatica Asigurari-Wikipedia sau pe orice alt link pozitiv si important pentru imaginea Carpatica.

In urma acestor actiuni facute de cat mai multe persoane, articolele negative de pe prima pagina vor fi eliminate.

Rezultatele negative au aparut pe prima pagina deoarece foarte multe persoane au accesat acele link-uri. Primul link pe care il acceseaza o persoana interesata de a achizitiona o asigurare este link-ul negativ de pe prima pagina.

Atentie: NU accesati linkurile din a caror descriere rezulta ca este vorba despre articole negative (de pe www.clubopel.ro,www.forum.4tuning.ro, https://www.podulminciunilor.ro, www.bzi.ro)
Este o tema pentru acasa care va aduce rezultate impresionante, imaginea Carpatica avand foarte mult de castigat.

Nu stiu cine le-a facut recomandarea respectiva si cum asteapta ei sa urce in Google doar accesand Wikipedia, dar le urez “succesuri” ca tot e seful lor membru in partidul Ebei Smile

Poate ca din banii pe care-I jumuiesc de la oameni ar plati un expert in SEO sa incerce sa le faca o imagine mai buna. Totusi clienti actuali si fosti stiu bine cu ce se mananca serviciile si seriozitatea acestei firme de asigurari.

via Zoso