Carmelita, nu te marita!

Carmelita, nu te marita!  M-am tot intrebat ce e cu aceasta Carmelita. Azi am aflat si m-am intristat. Va fi o telenovela care cica va costa 500 000 de dolari pe episod. Cei care sunt interesati sa o vada pe Carmelita o vor putea face din a doua jumatate a lunii iunie. Conform descrierii celor de la Antena 1, Carmelita ar fi o tiganca rusoaica, frumoasa, si
bogata, sortita din copilarie, de tatal ei, maritisului cu fiul unui prieten, conform traditiei rrome. Doar ca vremurile sunt altele, actiunea se desfasoara in zilele noastre, Carmelita nu vrea sa se supuna unor legi
nescrise in care nu crede. Aflata in Rusia la a treia serie, Carmelita, o productie a postului de televiziune “Russia”, este o telenovela despre misterioasa lume a tiganilor si combina toate caracteristicile genului,
pasiune, dragoste si tradare. Astia parca au innebunti. Au vazut ca prind telenovele cu tigani si numai din astea produc. Sa produca pana m-oi uita eu la ele!
Dorothy

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
vlad cel groaznic

IRESPONSABILI! E ca si cum in Africa ar incepe moda telenovelelor cu canibali care papa albi la cina! E clar: asa cum Israel e tara evreilor, Romania va fi tara tiganilor. OK, barem d-as fi minoritar si m-as bucura de niscai facilitati.

In Rusia nu prea am vazut tigani, sincer sa fiu. Or fi, dar nu i-am vazut eu. Tare ma tem ca i-a cam altoit tatucul Stalin. Jegosii nostrii n-au stiut decat sa-i puie. Luati-o p-asta in pifometru, martalogilor!

cineva

cei care au cat de cat treaba cu actoria se vor uita.Nu pt. ca este telenovela cu tigani ci pt. ca felul rusilor de a juca este baza actoriei.Ati uitat de Stanislavski? E o arta felul in care fac rusii teatru si film-Nikita Mihalkov va spune ceva?.

cineva

hai sa-i dam o sansa, ma voi uita, totusi, macar la cateva eisoade si-apoi imi voi da iarasi cu parerea.In continuare rusii, actorii rusi, raman inca, actorii adevarati.

drutu daniela

eu cred ca inceputul este bun chiar foarte bun dar oricare isi schimba parerea treptat sa vedem si continutul!

drutu daniela

domnule Admin daca ar fi un film despre satra tigani cred ca sa-r gasi multi actori din romania care sa joace .toti romanii sunt capabili de a se pune in pielea personajelor!

drutu daniela

cineva mi-a placut ultma parere.As vrea sa comenteze si copii de varsta mea.