Carabulea face mall.. da’ Bucuresti!

Ciobanul ajuns sofer de autobuz, apoi sef de coloana si dupa Revolutie magnat acum se apuca de mall-uri. De fapt nu e primul mall, dar ziaristii de la Ziarul Financiarul sunt mai dezinformati. El a facut deja un mini-mall in centrul Sibiului, dar nu l-a deschis inca.

Presa centrala informeaza astazi ca o firma numita Paltinis Leasing SA face mall in sudul Bucurestiului. Ziaristii de Bucuresti spun ca e firma controlata de Carabaulea. Si eu as zice asa, dar el zice ca nu e a lui. Pentru ca firma era datoare vanduta la stat si Monitorul de Sibiu a scris chestia asta acum cateva luni s-a trezit cu proces de la Carabulea, ca el sustine ca nu e firma lui. Si nu e. E firma unei domnite. Acum stim ca domnita e doar de fatada si firma e tot a ciobanului Carabulea. Magnatul sibian a venit si dat cu pumnul in masa la o dezbatere publica privind cartierul sau rezidential in Padurea Dumbrava si a zis ca el e proprietar. Curios, dar in acte aparea aceeasi firma Paltinis Leasing SA si domnita respectiva.

Intrebarea mea este insa urmatoarea: firma asta datoare pana peste cap la stat a primit in folosinta in bucuresti 36.000 mp de la stat pentru a face mall. Ciudat, nu? Sau sa zic ca miroase a coruptie?

vezi stirea din Ziarul Financiar