Boicot Eon Gaz

Firma asta privata ce ne sapa toate drumurile si uita sa le astupe, ce ne ia tarife la nivelul celor din Occident si ofera servicii de Romania… merita un boicot. Primarul Sibiului declara ieri ca au deja datorii de 60.000 de lei noi la reparatii strazi distruse. Asta doar din iunie anul acesta, ca inainte sapaturile nu erau reglementate. Si evident ca totul de la cap se impute: de la capul EonGaz, companie germana. Eu am avut in timp ceva contre institutionale cu ei.

Dar poate nu ar strica sa vedem un oras cum da peste bot unei corporatii care nu isi mai vede lungul nasului si sa ii boicotam. Ce ar fi ca de miine NIMENI din Sibiu sa nu mai plateasca gazul? Sau macar 80%? Credeti ca i-ar debransa pe toti? Nu cred! Mai mult, protestul sa fie sustinut de toata media si poate copiat in toata tara. Asta ar fi o adevarata lectie civica de unitate a poporului. Dar companii ca Eon Gaz, Electrica şi altele asemenea se comporta astfel cu oamenii pentru ca stiu ca acesti nu se vor uni niciodata contra lor.

Desi aceste corporatii uita de exemple din America de Sud, unde companii americane au preluat distributia apei si au marit preturile, ceea ce a dus la proteste de strada.