BRD Sibiu Centru si guma de mestecat

Am avut astazi treaba la BRD, unitatea din Centrul Sibiului. M-amasezat la coada. Eram obisnuit cu sistemul de aici: din doua ghisee, doar unul functioneaza dupa-masa. Am remarcat un lucru nemaivazut la o banca. Casierita imbracata de club de noapte cu 5 seturi de margele stridente si o bluza lasata pe umeri… mesteca guma. Vorbea cu clientii si non-salant mesteca guma. Asteptam ca dintr-o clipa in alta sa faca si baloane. Nu imi puteam lua ochii de la gura ei care se deschidea ba sa spuna ceva unui client, ba sa roteasca guma. Scarbos…

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
ajax

hmm cred, ca ti a picat cu tronc gagica… defapt 🙂

Stateam pe scaun la operatoarea respectiva si ma gandeam ” imposibil sa nu scrie Calin pe be blog despre ei ” :)) si iata…:D

Acum vreo trei ani, cand faceam studii pentru GfK, am facut doua vizite drept “vizitator misterios” la sediul Brd central si filiala Terezian, parte a unui studiu comandat de BRD Bucuresti. Ma rog, trebuia sa urmaresc aspecte legate de functionari si lookul locatiei. La brd gara am intalnit-o si eu pe zana ciolfanitoare de spermint, foarte probabil ca e aceiasi. In mod cinstit, in referatul meu am prezentat-o intr-o lumina proasta dar ete ca tot acolo e. Pe de alta parte, la filiala Terezian gasisem totul super ok motiv pentru care exact asta am consemnat in studiu. am fost surprins… Read more »

cibinensis

Un punct ochit si lovit. Duduile din serviciul public romanesc confunda aparenta cu tenta de voluptate ori de tinuta de play boy cu serviciile optime asigurate clientilor.
Ce minunat se batzaie ele cand prezentand starea vremii, cand cu decolteul de laptarie la stiri ori ca apogeu topiand in chilotasi pe imnul turistic.
Eu zic ca este o marca proprie Made in Romania.
mestecatul gumii pare o dorinta animalica, un freamat ce trebuie stavilit.