BRD ne electrocuteaza

Azi am fost la bancomatul BRD de la Gara sa scot bani si…au! Am simtit ca trece curentul prin mine cand am atins primul buton. Am stat doua secunde si am apasat iar, crezand ca e doar frigul de vina. Aiurea! Curenta! Am luat manusa si am tastat si am scos banii. Apoi m-am dus inauntru sa reclam situatia. La ghiseul de informatii o duduie frumusica imi raspunde zambitoare: “Stim! Au incercat sa rezolve situatia, dar nu au gasit solutie!” Stupefiat ma uitam la ea… si i-am zis “Pai e un scurt undeva. Sa il desfaca sa il repare sau sa puna altul. Altfel toti ne curentam!” La care ea imi zice la fel de zambitoare si fericita de faptul ca eu ma curentez “Da, stim, dar asta e!”
Acum sa vin cu doua fire sa le bag in prima priza din BRD si sa ii dau curent duduii sa il simta? Sau sa il contectez pe directorul sucursalei BRD Sibiu?

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Radu Micu

Pai asta suna cam asa :

– Alo ?
– Da !
– Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
– Da, noi suntem !
– Cu Gogu de la cazane, va rog.

Fabi

Nu prea suna a scurt, suna a izolatie proasta:P.

Si bancomatul BCR de pe centru curenta iarna trecuta 😛

Am auzit zvonuri conform carora se lucreaza la bancomate care dau palme. Astfel, inainte de a scoate banii trebuie sa motivezi destinatia baniilor. In cazul in care retragerea de numerar nu este justificata vei fi luat la palme. Asta da masura anti-criza…