B.G. sau Viata inainte de Google

Tot mai des in ultimii ani pe internet apar posturi cu opinii si comentarii ale oamenilor din intreaga lume care impart viata Inainte de Google B.G. si Dupa Google A.G. Nici un calendar sau manual de istorie nu vorbeste in acesti termeni despre societatea umana ….inca.

Desi motoare de cautare existau si inainte de Google, aparitia acestuia a coincis si cu explozia internetului. Coincidenta sau jocul universului a facut ca in perioada aparitiei acestui motor de cautare atat de simplu, dar atat de eficient, internetul sa devina tot mai repede un instrument pentru tot mai multi oameni. Mai mult, a devenit o necesitate pentru unele meserii sau o dependenta pentru unele persoane. Oricum l-am cataloga, internetul ne inconjoara vietile si Google este cheia. Exista bineinteles si alte posibilitati de accesa internetul, dar prea putin folosite sau doar in combinatie cu Google.

De aceea expresiile Before Google si After Google ce marcheaza o noua era a umanitatii cred ca trebuie sa ne intre in volcabular. Stiu ca multi vor comenta, poate voi fi acuzat chiar de blasfemie, dar e o realitate care ne place ori ba trebuie sa o privim ca atare. Ganditi-va la asta!

Poate fi si o provocare: Cum era viata ta Inainte de Google? Dar dupa? Poti sa le compari?