Bazac si camarila medicala din minister

Ministrul Sanatatii proaspat demisionar a lasat in urma sa potopul. La finele lunii septembrie a semnat “ca Nastase” un ordin prin care scotea in afara legii fertilizarea in vitro pe bani, recoltarea de celule stem si transplantul de cornee. Cat de prost trebuie sa fii sa faci asta? Si cat de dobitoci trebuie sa fie angajatii din minister sa scoata un astfel de ordin.
EU inteleg ca vroiau sa stopeze recoltarea de ovule pentru trafic, dar asta poate sa o faca mai bine Politia, daca i se acorda atributii. Daca era destept PSD-istul de Bazac ar fi dat un ordin prin care fertilizarile in vitro sa fie decontate de casa de asigurari. Uite ca afaceristul de Videanu a dat deja dispozitie ca de la 1 ianuarie prima fertilizare sa fie decontata de casa de asigurari, urmad ca urmatoarele sa fie platite.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Petre

N-ar fi asa de rau daca presa n-ar prelua informatiile cam aiurea. De fapt bazac nu a interzis decat plata – adica specula – acelor ovule. In cazul Sabyc donatoarele primeau bani buni, de aici si tot scandalul, fiindca donatia e o chestiune gratuita, de aia e donatie nu? Dar Sabyc o transformase intr-o afacere. De aia, ordinul asta e bun.