Bataie de joc, domn’ Iohannis!

Sunt un domn de aceea ma adresez cu domn’ Iohannis. Dar cand dumneavoastra erati ocupat cu politica de Bucuresti, Sibiul a ramas in dezordine totala. Efectele? Prima ninsoare, din timp anuntata de meteorologi, a luat administratia sibiana pe nepregatite. Desi ninge de aseara de la ora 21 s-au aruncat doar niste amarate de lopeti de nisip pe principalele rute. In 12 ore atat au reusit bravii slujabsi de la DPC subordonati Primarului atotputernic. Intrebarea zilei: il veti demite azi pe directorul DPC? Nu este admisibil ca in 2009 sa nu avem masini cu lame in trafic noapte sa dea la o parte zapada si mazga. Nici macar pe bulevarde. Sa nu mai spun ca strazile de rang 2 nici nu exista pentru dvs. Bataie de joc!

UPDATE: Mea culpa! Nu este de vina DPC-ul. Credeam ca ei se ocupa de dezapezire. Un comunicat de presa al Primariei de azi face lumina asupra situatiei tulburi. De dezapezire se ocupa SC Schuster & Co Ecologic, in baza unui contract incheiat cu municipalitatea. Contract acordat direct…. presupun, ca nu s-a auzit de nicio licitatie. Ciudat cum aceasta firma este abonata la banul public fiind responsabila si cu curatenia strazilor in Sibiu… Unde mai pui ca strang si gunoaiele a jumatate din sibieni si NU le duc la groapa de gunoi ecologica de la Cristian, ci la cea ne-ecologica de la Cisnadie… ca este mai ieftin. Asta cand nu arunca unele gunoaie pe campurile din zonele limitrofe Sibiului.

UPDATE 2: Politia Sibiu a amendat Schuster pentru actiunea defectuoasa in inlaturarea zapezii… conform Mediafax. Cititi si va lamuriti.

Vedeti mai jos comunicatul primariei despre gloriosii privati contractati din bani publici pentru dezapezire. 6 utilaje de aruncat nisip cu 22 iesiri pe trase in 12 ore… Vaii!!!

“Deszapezirea in municipiului Sibiu este asigurata de SC Schuster & Co Ecologic, in baza unui contract incheiat cu municipalitatea. Echipele de deszapezire au intervenit inca de aseara de la ora 22.30 iar pana la ora 10.30 in aceasta dimineata au fost efectuate 22 de iesiri pe trasee, cu 6 utilaje. Pana in prezent au fost consumate peste 120 de tone de sare si peste 10 tone de clorura de magneziu.”

9
Lasă un răspuns

8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

tocmai ce ziceam si eu asta …de dimineata la 6:30…rahovei si milea si semaforului erau acoperite de zapada…n-am zarit nici un echipaj de dezapezire.

Flav

Oare pe strada Balea au fost masinile de dezapezire?

Lasatz’ bah ca se topeste, nici nu se face bine primavara si o sa avetz din nou drumuri curate. Statz’ si voi dracu in casa ca oricum ii criza si se concediaza oamenii. Ce mai conteaza ca nu mergi o zi la servici daca si asa vei fi concediat in urmatoarea luna sau trimis in vacanta fara plata.
Statz’ frumos la caldurica si uitati-va pe geam ce frumos ninge. Ce ti-e si cu oamenii astia?! vor zapada si apoi urla “Jos primaru'” ca nu a curatat zapada mult asteptata…

No stai asa ca schimbam foaia, adica astia se kka la noi in groapa de la Cisnadie?! fara sa plateasca hartia igienica?! sau o platesc la pret de dumping :))

Da, asta o stie toata lumea care face naveta peste dealul sibiului ca masinile sunt mari si se vad chiar daca circula noaptea…dar nu se poate zice nimic fiindca e “la mica intelegere facuta la nivel inalt”. Te pui cu FDGR-ul si cu Schuster&Co Ecologic…sau mai putin ecologic?!

ion

Stimate domn blaga, Va scriu numele cu litera mica pentru ca nu meritati altfel. Dovediti din nou ca habar nu aveti de gazetarie. Niciodata nu sunteti in stare sa va documentati cum trebuie, preferati sa aruncati cu vorbe in vant despre te miri ce. Asa va treziti si acum sa spuneti ca Primaria a dat contractul de deszapezire direct, ca nu ati auzit de licitatie. Probabil cei de la Primarie isi vor insusi critica si va vor anunta in mod oficial in special pe dvs. cand si ce se mai liciteaza pe acolo (apropos, am auzit ca se liciteaza curatenia… Read more »

lili

Auzi mai draga mai sa faci documentare si sa nu mai scrii ca ai facut o ora pana la lucru din cauza ca nu era deszapezit! Si sa nu cumva sa mai scrii ceva pe blog pana nu baga ei masinile de deszapezire si dupa aia dau comunicat ca strazile sunt degajate. Asa s-au obisnuit ziaristii din Sibiu sa nu scrie ceea ce vad, ci doar ceea ce zice municipalitatea, politia care prin metode specifice prinde criminalii, etc. Ha, ha. De ce oare multi confunda blogul cu un ziar? Doar prin simplul fapt ca esti ziarist? Daca erai tamplar ce… Read more »

Roxana

“tamplarie virtuala”! :))))
aoleu Lili esti mortala, rad de una singura! :)) bine zis!

Ma… nu stiu daca e Johannis chiar singurul vinovat, sau daca ar trebui bagat el in prim-plan cu problema dezapezirii. Intradevar, Johannis merita tras de urechi pentru ca o fost la un pas de a ne lasa (pe cei 80 si ceva la suta din sibieni, care l-au votat fara doar si poate) pentru o leafa mai mare si un statut mai bun la Bucuresti. Am avut si eu ghinionul sa conduc azi prin Sibiu si intradevar o fost un calvar… 40 de minute de acasa pana in centru (si pe jos fac DOAR 25 de minute). Bine ca am… Read more »