Bataie de joc, domn’ Iohannis!

Sunt un domn de aceea ma adresez cu domn’ Iohannis. Dar cand dumneavoastra erati ocupat cu politica de Bucuresti, Sibiul a ramas in dezordine totala. Efectele? Prima ninsoare, din timp anuntata de meteorologi, a luat administratia sibiana pe nepregatite. Desi ninge de aseara de la ora 21 s-au aruncat doar niste amarate de lopeti de nisip pe principalele rute. In 12 ore atat au reusit bravii slujabsi de la DPC subordonati Primarului atotputernic. Intrebarea zilei: il veti demite azi pe directorul DPC? Nu este admisibil ca in 2009 sa nu avem masini cu lame in trafic noapte sa dea la o parte zapada si mazga. Nici macar pe bulevarde. Sa nu mai spun ca strazile de rang 2 nici nu exista pentru dvs. Bataie de joc!

UPDATE: Mea culpa! Nu este de vina DPC-ul. Credeam ca ei se ocupa de dezapezire. Un comunicat de presa al Primariei de azi face lumina asupra situatiei tulburi. De dezapezire se ocupa SC Schuster & Co Ecologic, in baza unui contract incheiat cu municipalitatea. Contract acordat direct…. presupun, ca nu s-a auzit de nicio licitatie. Ciudat cum aceasta firma este abonata la banul public fiind responsabila si cu curatenia strazilor in Sibiu… Unde mai pui ca strang si gunoaiele a jumatate din sibieni si NU le duc la groapa de gunoi ecologica de la Cristian, ci la cea ne-ecologica de la Cisnadie… ca este mai ieftin. Asta cand nu arunca unele gunoaie pe campurile din zonele limitrofe Sibiului.

UPDATE 2: Politia Sibiu a amendat Schuster pentru actiunea defectuoasa in inlaturarea zapezii… conform Mediafax. Cititi si va lamuriti.

Vedeti mai jos comunicatul primariei despre gloriosii privati contractati din bani publici pentru dezapezire. 6 utilaje de aruncat nisip cu 22 iesiri pe trase in 12 ore… Vaii!!!

„Deszapezirea in municipiului Sibiu este asigurata de SC Schuster & Co Ecologic, in baza unui contract incheiat cu municipalitatea. Echipele de deszapezire au intervenit inca de aseara de la ora 22.30 iar pana la ora 10.30 in aceasta dimineata au fost efectuate 22 de iesiri pe trasee, cu 6 utilaje. Pana in prezent au fost consumate peste 120 de tone de sare si peste 10 tone de clorura de magneziu.”