Gheorghe Barbu mincinosul, roade osul!

“Echipele de deszăpezire au intervenit încă de aseară (luni seară – n.r.) de la ora 22.30, non stop. Intervenim cu toate utilajele pe care le avem in dotare, dar ninge fără oprire. Nu putem deszăpezi instant străzile Sibiului. În plus, intervenţia utilajelor noastre a fost îngreunată şi de traficul din oraş“, ne-a declarat Gheorghe Barbu, unul dintre administratorii societăţii Schuster & Co Ecologic.

Aceasta este declaratia unui sef de la Schuster & Co Ecologic, firma contractata de Primarie sa curete zapada la Sibiu si nu numai… Am ingrosat o parte a citatului din Tribuna pentru a analiza minciuna. Acest Pinochio al curateniei zapezii din Sibiu ne spune ca el nu a putut face curatenie din cauza noastra, a soferilor. Desi ningea de la ora 21 seara si toata noaptea nu a fost trafic in Sibiu… Ce nu spune el, dar spune un comunicat de presa de la Primarie este ca firma are in dotare doar 6 utilaje… Pai cum a putut da Primaria Sibiu un contract pentru sute de strazi unei firme cu 6 masini?! Nu-i asa ca miroase? Mai ales ca firma e abonata si la curatenia in Sibiu si special pe Centrul Istoric. Curios cum aceeasi firma castiga toate contractele cu Primaria…

11
Lasă un răspuns

7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
zob

mai bine scrii de chestii care conteaza intr-adevar: https://en.cop15.dk/

zob…si ce vorbeste Calin aici conteaza

Transira

Pute. Euroii nu, ei sunt ecologici.

Citeam ca Johannis a fost amenintat cu moartea. Da, este amenintat cu moartea politica.

ilici

Mai Caline, nu mai sari la gatul lui Barbu, ca pe tine te doare de fapt de cumnatelul tau de la Getesib. El ai vrea sa faca deszapezirea. De ce nu spui deschis lucrul asta? De ce ii tot aburesti pe aia care citesc aici ca ai tu nu stiu ce fel de simt civic? Stiu ce vei spune acum: ca acest comentariu e pus de la Tribuna. Si? Ce e rau in asta? Sau conteaza ce spun numai cei ce se erijeaza in aparatorii urbei?

andra

Sunt profund miscata de voluntariatul tau. Dar care e povestea cu Getesibul?

andra

iti spun eu ce are sula cu prefectura: Getesib si Schuster sunt concurenti, iar din deszapezire si curatenia orasului se incaseaza niste bani pe care tu ai fi vrut sa-i incaseze probabil cumnatul tau. Ceea ce e de inteles pana la urma, la nivelul dorintelor. Doar ca Schuster chiar isi face treaba, Sibiul fiind unul dintre orasele curate din tara. Ca ai ceva cu Iohannis e problema ta, dar a transforma asta in obsesie e putin fortat. O zi buna.

andra

Dar cine a spus ca aia de la Politie actioneaza in conformitaate cu normalitatea. Tu de bancuri cu politsti ai auzit? Ai putut circula prin oras? Ai putut. Atunci care e problema?