Atentie soferi!

Primaria Sibiu a anuntat pe site azi ca intersectia de la intrarea in Sibiu dinspre centrele comerciale Real, Kaufland se MODIFICA. Iata textul Primariei cu modificarile. A se remarca renuntarea la trotuar si treceri de pietoni…desi se uita ca acolo stau zeci de autostopisti zilnic care incurca traficul, desi Politia e in zona…

„Comisia de circulaţie a avizat favorabil în şedinţa de miercuri, 29 octombrie, reconfigurarea intersecţiei DN1 – strada Semaforului – Bulevardul Vasile Milea – strada Rahovei. Municipalitatea a luat această măsură ca prim pas în fluidizarea traficul în această intersecţie care prezintă un volum de trafic mare.

Începând de luni, 3 noiembrie vor fi efectuate următoarele modificări în configuraţia interesecţie specificate:

• Trecerea de pietoni de pe strada Semaforului situată în apropierea interesecţiei va fi desfinţată începând cu această dată. Va fi creată o nouă trecere de pietoni pe strada Semaforului, la interesecţia cu strada Şoimului.

• Trecerea de pietoni de pe DN1 (din dreptul staţiei de carburanţi ARAL) va fi desfinţată începând cu această dată

• Trotuarul care face legătura între strada Rahovei şi DN1 va fi scos din uz, urmând să fie amenajată o alee în spatele blocului turn din intersecţie care face legătura pentru pietoni între strada Rahovei şi Aleea Şelimbăr (implicit această alee face legătura pietonală cu centrele comerciale).

Municipalitatea va semnaliza toate aceste modificări în mod corespunzător. La trecerea de pietoni desfinţată de pe DN1 vor fi montate lise pentru a marca desfinţarea celor două treceri de pietoni. De asemenea, timpii de semaforizare vor fi modificaţi în conformitate cu schimbările survenite.”