Are careva hooverboard?

hoverboard-2003088

Anul asta, la ofertele de Black Friday dupa televizoare, telefoane, laptopuri si tablete, cel mai comun produs bagat la reducere a fost hoovervoard-ul.

Pe fiecare magazin online de electro/IT pe care am intrat apareau hooverboard-uri la reducere. Unele dintre ele reduse de pe la vreo 600 de euro la suma mizera de 150 de euro.

Ori daca erau peste tot la oferta bag de seama ca lumea chiar cumpara asa ceva si tocmai de aceea intreb daca are careva hooverboard pe acasa fiindca ma cam bate gandul sa-mi iau si eu unul.

Nu il vreau pentru hipstereala pentru ca eu nu sunt hipster ci ca sa-l folosesc atunci cand merg in sat dupa paine sau cand merg in vreo excursie cu teren cat de cat acceptabil.

Numai ca singura problema e ca eu stau pe un deal si tare ma tem c-o sa trebuiasca sa urc dealul cu hooverboard-ul in spinare pentru ca motorasele alea mici n-or sa poata sa urce panta asta.

Astea fiind zise, poate sa-mi spuna cineva cam care sunt cele mai vitrege conditii in care poate sa functioneze un hooverboard? Desigur, nu ma intereseaza ce scrie in specificatii tehnice pentru ca alea sunt discutabile, ci real life test results, adica un fel de myth busters cu un hooverboard.

hoverboard-2003088