ANPM raspunde in problema Gusterita

Se pare ca toate demersurile mele incep sa dea rezultate. In sfarsit azi am primit pe email raspuns oficial din partea ANPM (Agentia Nationala de Protectia Mediului), institutie responsabila cu autorizarea proiectul de defrisare a 45 hectare de padure.

Raspunsul este in cele doua imagini de mai jos. Ideea de baza e ca Tondach Romania Srl NU a primit inca autorizatie pentru aceasta exploatare pentru ca nu a facut un raport la studiul de evaluare la impactul mediului. Odata acest raport trimis la ANPM, aceasta institutia s-a angajat sa il faca public si sa anunte pe toti cei interesati de proiect despre data si locul unde se va desfasura o dezbatere publica.

Altfel zis suntem inca in carti sa oprim acest proiect. Va sfatuiesc sa trimiteti email in aceasta perioada la ANPM prin care sa ii anuntati ca sunteti interesati sa participati la dezbaterea publica privind proiectul de defrisare a 45 hectare in Dealul Gusterita cand aceasta se va organiza. Atunci ANPM ne va anunta pe toti si vom fi acolo.

ANPM raspunde in problema Gusterita
ANPM raspunde in problema Gusterita

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Brava Clin! Daca doar asa se poate impune o minima legalitate, trebuie continuate presiunile asupra institutiilor statului! Felicitari si victorii mari si multe!
Dan Tomozei

Anonymous

Foarte bine! Ce mult ma bucur!Lili

Ioana

Excelent.Sa continuam.Keep in touch!
Ioana Frunzescu