Americanii bata-i vina

O stiti pe aia cu americanii? Daca n-o stiti v-o spun eu.

Cam orice roman care are cu cateva clase in plus fata de personalul de Loamnes e nationalist convins. Noroc cu Facebookul asta si cu siteurile de propaganda fascista ca a devenit si el patriot, ca altfel daca i-ai pune in viata reala o harta in mana, habar n-are sa-ti arate unde e Romania pe ea.

Si ca orice patriot care se lupta cu ratiunea si informarea corecta prin shareuri de Facebook a unor stiri false si irelevante, stie el bine ca vinovati pentru tot raul din Romania sunt americanii, care nu-i asa vor sa ne subjuge.

Tocmai datorita faptului ca vor sa ne subjuge, militarii americani ne curata plajele pe care „ai nostri ‘nalti ca brazii” si mandrii patrioti le umplu de mizerie:

Misiune dificilă pentru militarii americani din baza de la Mihail Kogălniceanu. Soldaţii, ajutaţi de angajaţi ai ambasadei Statelor Unite şi localnici din Constanţa, au adunat peste trei tone de gunoaie de pe plaja din Mamaia. Chiar şi după două ore de muncă, voluntarii tot nu au reuşit să strângă tot ce au lăsat în urmă turiştii indiferenţi şi administratorii plajelor.

via Digi24

Nu cred sa existe vreo rusine mai mare ca aceasta. Pai cum patriotilor? Cum e posibil ca la voi in tarisoara aia frumoasa ‘ca soarele sfant de pe cer’ sa vina armata unui alt stat sa curete mizeria dupa voi?

Va spun eu cum. Mizeria pe care-o propagati pe social media e direct proportionala cu mizeria pe care o faceti in comunitate in viata reala. Sunteti cu totii patrioti pentru ca asa e ‘cool’ si cu totii ghiolbani tot pentru ca asa e ‘cool’.