Ipocrizia chiar nu mai are limite in tara asta

563f0a55682ccfd62078f7f4

Citesc primul paragraf din imaginea de mai jos ce reprezinta o scrisoare trimisa de Mihai I romanilor si-mi dau seama ca ipocrizia nu mai are nici un fel de limita in Romania.

Citind doar primul paragraf a inceput sa-mi fiarba sangele-n vene gandindu-ma la faptul ca e cat se poate de evident ca Mihai I n-are nici o urma de remuscare pentru ceea ce-a facut.

Ba mai mult, isi permite aroganta de a sustine public ca ceea ce el a facut a reprezentat de fapt salvarea statului Roman.563f0a55682ccfd62078f7f4

Ma intreb, retoric bineinteles oare cata nerusinare poate sa aiba Mihai I cand sustine ca lasand tara pe mana comunistilor pentru ca romanii sa fie subjugati si persecutati si tara sa fie ciopartita el a salvat-o?

Cat de cinic sa fie unul ca el care si-a negociat plecarea fara sa-i pese de consecinte, si a trait 50 de ani in exil fara sa aiba nici o remuscare privind soarta romanilor care au crezut in el si care au avut sperante mari de la el?

Cat de ipocrit sa fie unul a carui prima grija la revenirea in tara a fost sa fie pus in posesia tuturor „averilor”, averi pe care 50 de ani le-a intretinut si protejat poporul roman, popor pe care el il abandonase?

sursa foto Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *