3 ani, 2 luni si 13 zile

Cam atat a trecut de cand m-am apucat de blogul Mazemania. La inceput in engleza, apoi in romana. De fapt dupa o serie de postari din 2006 am luat o lunga pauza in 2007 si am revenit cu forte proaspete in februarie 2008.

Mazemania mi-a adus bucurii si probleme. M-a facut sa pierd un job si mi-a atras amenintari de la potentantii locali. Dar a atras si multi, tot mai multi cititori. Prin Mazemania am gasit noi prieteni si sustinatori. Si am mai multi prieteni acum, dar si mai multi dusmani miliardari.

Mai primesc noaptea telefoane anonime, asa ca am invatat sa le inchid.

Acum intru in unele institutii locale si sunt privit ciudat si aud pe la spate „Asta e Blaga, ala cu blogul” sau „Asta a scris de sefu'” si asa mai departe.

De cand scriu pe blog am fost amenintat de tot felul de miliardari, pentru ca vorbesc liber. Eu, fiind naiv, chiar cred in democratie si libertatea de expresie. Unii insa nu inteleg si periodic imi suna colaboratorii, angajatorii si familia pentru amenintari, presiuni etc. Pentru acestia repet ce am tot spus: nu ma puteti opri. De vorbit, tot voi vorbi! Si voi si scrie in Mazemania! Sic!

Mazemania a inceput ca un mijloc de exprimare si a evoluat de la sine. A prins propria viata si acum are co-autori. Nu mai sunt singur. De fapt niciodata nu am fost singur. Primesc permanent emailuri si telefoane cu informatii de la oameni care s-au saturat de coruptia de la Sibiu si de nepotisme, marlani ajunsi bogati pe spatele nostru etc

Multumesc tuturor celor ce sprijina acest proiect voluntar! Multumesc cititorilor!