Unde-s banii europeni

Vedem tot mai des stiri privind pierderea banilor europeni de catre diverse institutii si ministere datorita hotiei si incompetentei, numai ca la Ministerul Educatiei treaba sta relativ altfel.

Acolo nu s-au pierdut banii europeni prin POSDRU datorita incompetentei si hotiei ci fiindca cei de acolo erau mult mai ocupati sa traga de pe torenti porneturi decat sa-si faca meseria:

Unde-s banii europeni  Si cand te gandesti ca ora de religie a devenit obligatorie cu complicitatea ministerului si ca pentru educatie sexuala mai e putin si se face puscarie

2
Lasă un răspuns

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Încă o chestie stupidă în țara asta, se fac proceduri până și cum trebuie să măture femeia de servici în sălile de clasă, și dacă nu are procedură nu are voie să măture, dar nu se fac proceduri pentru ca fiita să nu vina borțoasă acasă, după ce Baithu Thau i-a băgat castravetele în salată. Nevastămea e în învățământ, ce-ai nene, că acum nu mai au voie nici să trimită copilul la colț, că de, se simte umilit, dar când a spart tabla, nu s-a mai simțit în nici un fel. Dacă pedepsește copilul, pușcărie scrie pe ea.