Terase in Centrul Sibiului 2009

Se pare ca demersurile mele de anul trecut privind terasele din Centru plus discutiile cu politicienii locali recente au dat roade intr-o oarecare masura. S-a ajuns la un compromis. Speranta mea e sa fie si aplicata legea.

Astfel la finele lunii aprilie 2009 Consiliul Local Sibiu va vota un proiect de hotarare supus la ora acuala dezbaterii publice privind programul de functionare al teraselor din Centrul Istoric. Ora de inchidere a teraselor a fost extinsa la ora 24. Ceea ce nu e bine. Dar s-a decis ca ultima comanda se ia la 23. Teama mie ca toti comerciantii nu vor respecta din nou acest regulament daca Politia Comunitara nu va fi lasat sa dea amenzile prevazute, chiar si zilnic. O prevedere importanta si benefica oamenilor este aceea ca pe terase nu mai e voie sa fie televizoare sau orice fel de muzica difuzata din aparate. Asta e foarte bine!! Singura muzica admisa e cea interpretata live cu instrumente non-electronice in limita orei 22, ora de liniste prevazuta de lege.

Voi ce credeti?

Proiectul de hotarare il puteti consulta aici.

Propunerile pot fi depuse la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu sau pe email la cic@sibiu.ro