Carrefour mancare rece

Mare prostie la Carrefour Sibiu. Azi am fost sa fac cumparaturi cu Lili si ne-a prins foamea. Luam ceva sa mancam acolo si ne trezim cu mancarea rece. Adica platim mancare calda: mici, pizza si varza calita si toate reci. Cata nesimtire. Toate plitele pe care statea mancarea erau stinse deci aceasta era RECE. Atunci cum se lauda ca servesc mancare calda????

In plus cica au oferta la cumparaturi de 100 lei iti dau un bon valoric de 10 lei. Cumparam noi de 235 de lei si mergem sa luam doua cupoane, dar primim unul. Motivul? Trebuia sa platim pe doua bonuri de peste 100 lei fiecare si sa venim la ridica bonul valoric cu doua buletine, cate unul pentru fiecare bon. Smecherie de care nu am fost anuntati la casa. Asa ca PA Carrefour si pe noi ne-ati pierdut de clienti!

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Recent, la noi in Iasi, s-au descoperit produse Campofrio cu soareci. La Kaufland. In ultimul timp, tratamentul de care beneficiaza clientii hipermarketurilor romanesti a ajuns sub orice critica. Ar fi interesant de dat un search pe google ca sa vedeti pe forumuri si bloguri care e hipermarketul cel mai criticat.