SONDAJ nou: Cel mai slab ziar local? UPDATE

Sa vedem ce cred cititorii…..

UPDATE: Gata sondajul. Iata rezultatele mai jos. Cred ca batalia anonima dusa pe blog in ultimele zile s-a materializat in rezultatele sondajului. Nu stiu daca sunt cele mai veridice. Oricum e un sondaj online nu o cercetare sociologica….

Rezultate finale sondaj

12
Lasă un răspuns

12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

Am votat Sibiu 100% , cred ca ma repet, dar inafara de anunturi si reclama mascata sub “sfatul psihologului” sau “stilista va recomanda” nu e nimic. Nu il scot din cutia de posta decat pt. integramele pe care le rezolva bunica-mea…

mosu

Sibiu Standard e cel mai slab ziar cu siguranta. Multe stiri inventate

Pulsul Sibian, Sibiu 100% si altele nu intra in categoria ziare.
Corect ar fi sa le spunem fitiuici pe care curatam legume si sa facem un top.
Hilar este efortul Standard de a vota contra Monitorului. Sa inteleg ca au numai 16 compuri in redactie?

doru

Ati observat ca Tribuna ataca Monitorul aproape zi de zi de ceva timp? Care sa le fie interesul? Acum si Sibiu Standard ataca Monitorul. Stiu ei ceva ce nu stim noi? De ce se tem de Monitorul de Sibiu?

Nu ma omor dupa Standard. Il citesc in fiecare dimineata pe net din inertie, mai mult. Macar are stiri, daca is pe bune au ba, nu e chiar atat de important pt mine. Sunt comentarii faine. Monitorul il iau vinerea (lucram in aceeasi curte si e moca 😉 ) pt supliment. Buna-mea e abonata la Tribuna de cand ma stiu. O frunzaresc la masa, mancand ciorba, o termin insa repede, din cauza multelor anunturi.
Ieri am luat Pulsul din mall .Arata bine, dpdv. optic.

E fara sens. Aveti o problema inchipuita dupa parerea mea si din chestia asta nu iese nimic. Amestecati lucrurile mai mult decat e cazul si dupa parerea mea e pacat. Daca o sa va vedeti pe strada o sa va ocoliti sau care e ideea?
In fine. Stupid si pacat.

de ce amesteci saptaminalele cu cotidienele ?\

Uitandu-ma la rezultate, imi dau seama ca nu inseamna nimic. Decat poate reclama mascata la Sibiu 100%.