Lamuriri

Nu am nimic impotriva galeriei CSU Sibiu sau a asociaitiei al 6-lea jucator. Apreciez eforturile asociatiei pentru promovarea sportului, cauza ce o sustin si eu. Nu imi place insa spiritul acesta agresiv ce il regasim adesea in tribune la meciuri si pe internet. Doamne fereste sa te pui rau cu galeria (nu cu asociatia!). Of of! Prea multa patima…. Normal ca eu sunt cel vinovat nimeni altcineva, pentru ca m-am lasat angrenat in aceasta discutie cu cativa membrii ai Galeriei CSU Sibiu care dau dovada de lipsa de responsabilitate si discernamant. Mea culpa! Cu genul acesta de oameni nu te pui ca stiti voi proverbul.

Ramane insa valabila afirmatia mea ca la Sibiu avem concretizata o alianta presa-baschet-politica (pentru a descrie liniile mari ale aliantei) si asta imi da de gandit. Aliantele de genul acesta devin periculoase intr-un oras mic cum e Sibiul.

Oare fanii unei echipe pot fi violenti fizic cum sunt si in limbaj? Violenta acesta se trage din sport? Care sport? Eu inteleg altfel sportul…. Agresivitatea asta imi da de gandit. Poate ma trezesc batut pe strada pentru ca am criticat niste fani ai galeriei pentru limbajul folosit. Este trist unde a ajuns sportul si la Sibiu si mai ales unde au ajuns oamenii…. De unde atata ura?

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

“Sportul” sibian este foarte aparat de galeria CSU si pe alte forumuri… cu aceleasi dantelute verbale…

Din punctul meu de vedere, oricine se aduna intr-o turma se comporta ca atare. Nu agreez spiritul de turma dar sunt constrans sa tolerez manifestatiile lor. Ignorandu-i fireste.
Diferenta dintre o turma si un grup unitar este ca turma gandeste si reactioneaza cu un singur creier, cu un IQ probabil cat numarul de la pantof, in timp ce intr-un grup unitar numarul caracterelor distincte este direct proportional cu numarul membrilor.

Se pare ca nici unul din dvs nu vine la sala la meciurile echipei de baschet. Altfel nu ati alatura suporterii sibieni unor cuvinte ca “agresivitate, injuraturi, expresii rasiste, turma” . Grup unitar e mult mai bine, iar cei care cunosc oamenii din Asociatie stiu despre ce vorbesc.

Nu am inteles la ce se refera “dantelutele verbale”.

Stati linistit, nu o sa va agreseze nimeni.

Dragul meu domn, imi pare tare rau daca ati inteles ca am facut referire la Asociatiunea dumneavoastra aunci cand mi-am expus punctul de vedere referitor la turma, in general.
Faptul ca v-ati simtit ofensat din aceasta cauza, fara temei justificat, nu face decat sa starneasca…supozitiuni, care probabil dauneaza atat domniei voastre cat si asociatiunii pe care o reprezentati, cu mare drag.

daca imi permiti, generalizarea este cel mai mare defect al articolelor tale. in sala Transilvania sunt macar 1000 de oameni la fiecare meci. Printre ei, poate gasesti maxim 10 care scapa injurii. Dacă 10 oameni gresesc, nu inseamna ca ceilalti 990 sunt trasi in aceeasi oala. Puterea unui grup sta in actiunile majoritatii. Toata Romania asta mare lauda galeria CSU. De la presedintele federatiei pana la cluburile rivale. Tu ai citit cateva remarci pe niste forumuri si tragi concluzii. Gresite, dupa cum cred ca o sa recunosti daca ai avea interesul sa cunosti macar o parte dintre acesti oameni care… Read more »

Dantelute verbale, adica s-a pornit despre lipsa terenurilor si s-a ajuns acolo unde toti eram tampiti daca nu mergem sa sustinem CSU in sala… Oamenii au si alte preocupari. Se generalizeaza de ambele parti.

Tavi

Buna ziua, intamplator am dat de blogul Dvs. si am citit cateva ” ganduri ” pe care le-ati pus aici. Nu stiu de ce sunteti un fel de Gigi contra a tot ce se intampla in Sibiu si cinstit nu ma intereseaza motivele Dvs. Dar in ceea ce priveste sportul sibian si in speta basketul cred ca sunteti depasit de situatie din moment ce va legati de acei oameni care vin si sustin echipa. Eu personal ma duc la sala impreuna cu 4 copii cu varste cuprinse intre 3 – 13 ani si sincer nu am auzit scandari rasiste sau… Read more »