Lamuriri

Nu am nimic impotriva galeriei CSU Sibiu sau a asociaitiei al 6-lea jucator. Apreciez eforturile asociatiei pentru promovarea sportului, cauza ce o sustin si eu. Nu imi place insa spiritul acesta agresiv ce il regasim adesea in tribune la meciuri si pe internet. Doamne fereste sa te pui rau cu galeria (nu cu asociatia!). Of of! Prea multa patima…. Normal ca eu sunt cel vinovat nimeni altcineva, pentru ca m-am lasat angrenat in aceasta discutie cu cativa membrii ai Galeriei CSU Sibiu care dau dovada de lipsa de responsabilitate si discernamant. Mea culpa! Cu genul acesta de oameni nu te pui ca stiti voi proverbul.

Ramane insa valabila afirmatia mea ca la Sibiu avem concretizata o alianta presa-baschet-politica (pentru a descrie liniile mari ale aliantei) si asta imi da de gandit. Aliantele de genul acesta devin periculoase intr-un oras mic cum e Sibiul.

Oare fanii unei echipe pot fi violenti fizic cum sunt si in limbaj? Violenta acesta se trage din sport? Care sport? Eu inteleg altfel sportul…. Agresivitatea asta imi da de gandit. Poate ma trezesc batut pe strada pentru ca am criticat niste fani ai galeriei pentru limbajul folosit. Este trist unde a ajuns sportul si la Sibiu si mai ales unde au ajuns oamenii…. De unde atata ura?