Simerom Sibiu a plesnit la fund bursa

Ce zi astazi la bursa. Simerom Sibiu, o firma care nu mai exista decat pe acte, dar care are o gramada de teren in centrul Sibiului si o aprobare de mall si cartier de blocuri, s-a vandut instant azi pe bursa. Tranzactia de fapt a fost de ochii lumii sau ce prost credea ca patronul Simerom mai este acelasi directoras Baltag Ioan? Se stie ca un grup corporatist Israelian e in spatele afacerii de mult. Aflam zilele astea cine a cumparat actiunile si devine de fapt stapanul viitorului mall si cartier de blocuri. Blatag a primit pe 90% din firma prin aceasta tranzactie 491.000 lei adica 117.000 de euro. Da…si noi credem!

In 29 aprilie 2009 e stabilita Adunarea generala a actionarilor SImerom, cei inscrisi in 13 aprilie, conform anuntului din 27 martie. Stiau ei ce fac! Se vor intalni la sediul firmei, probabil in singura cladire inca nedemolata.

In fapt tranzactia pentru Simerom s-a facut in octombrie 2008 cand printr-un act de garantie in valoare de 103 milioane Euro Baltag a vandut de fapt Simerom firmei nou infiintatei Sc Festival Srl, a carei PR e fostul purtator de cuvant la Primariei Sibiu, Sergiu Olteanu. Firma Festival Srl evident e un simplu paravan pentru o corporatie pregatita sa investeasca in zona.

via

Căutări: