Goodbye Simerom!

Goodbye Simerom!
Uite asa se demoleaza comunismul sau ce a mai ramas din el. Halele Simerom sunt deja moloz dupa cum se vede din fotografii pentru a face loc unui mall si un cartier rezidential. O investitie din Israel. Urmeaza Independenta si Polsib. Au fost deja si alte fabricute si ateliere demolate in alte zone ale orasului, dar niciuna asa de mare ca zona industriala Simerom, cunoscuta si ca Mecanica in trecut.

Mai multe poze mai jos, nu inainte de a va delecta cu melodia Macarale interpretata de Trio Grigoriu. Numai asa merg vazute pozele!
show_54f446066352bc(448, 46);

Trio Grigoriu-Macarale
Asculta mai multe audio Muzica »

Goodbye Simerom!  Goodbye Simerom!  Goodbye Simerom!

Goodbye Simerom!  Goodbye Simerom!  Goodbye Simerom!

Goodbye Simerom!  Goodbye Simerom!  Goodbye Simerom!

Goodbye Simerom!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Alin

Simerom se numea Mecanica, nu Hidrosib cum gresit ai scris. Hidrosib e fosta Balanta 2.

Alin

Calin Blaga

Mea Culpa Alin! Am modificat in text!

rhodos

La capitolul Mecanica ar fi trebuit sa ma abtin dar imi e greu. Ii va fi insa si mai greu patronului sa faca rost de banii pentru terminarea proiectului, mai ales in contextul actual. Mai mult din pacate chiar va trebui sa ma abtin sa spun. Tu stii de ce.

Calin Blaga

Mai Rhodos nu te abtine (schimba ID-ul si posteaza Anonim!) ha ha! Eu unul stiu ca proiectul nu e al lor cu Mall-ul ci sunt un grup mare in sapte de israilieni, desi toata autorizatiile s-au luat pe Simerom! Deja au inchieat si contracte de subinchiriere la mall!