Bomba: Johannis vrea presedinte

Mi-a parvenit ieri seara un document de la Bucuresti din care reiese ca primarul Sibiului a acceptat sa fie candidatul independent al PNL la presedentie dar a pus si cateva conditii. Cele luate in calcul in eventualitatea castigarii alegerilor nu merita atentie, pentru ca eu nu ii dau nicio sansa. DAR foarte interesant este ca a negociat ca primul pe lista pentru europarlamentare din partea PNL sa fie un memru FDGR. Mai exista un membru FDGR pe locul 20, dar acesta, zic eu, fara sanse. Sursa e de incredere si mi-a spus cand a trimis documentul ca joi la conferinta de presa Johannis va anunta decizia sa, apoi cei din PNL incep campania.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
marian

Ha,ha…pacaleala de 1 aprilie!

ioana frunzescu

Listele de europarlamentari, in ordinea stabilita la Bucuresti au fost anuntate de trei zile pe toate posturile tv si nu e niciun membru FDGR pe primul loc.
Deci, plasa de 1 aprilie.Cand dai prea multe informatii in legatura cu un subiect, poti intra in propria-ti plasa.Te-am prins.Altfel,fara chestia cu europarlamentarii, se putea musca …Pa, frate.Nu te mai tine de şotii!
Oricum, a fost buna! Ioana

slaba de tot. Nu cred ca a muscat cineva…