Sefu-i sef

Am fost aseara sa mananc o pizza la Bolta Rece in Sub Arini. Atmosfera placuta, pizza bunicica, dar putin arsa. Desi restaurantul se afla in inima parcului si beneficiaza de un ambient deosebit, o italianca, posibil patroana localului, o punea pe una dintre chelnerite sa puna flori naturale in niste boluri pe masa. Saraca fata s-a dus pana-n piata Rahovei sa ia niste flori colorate sa-i faca pe plac “sefei” si s-a apucat sa puna flori in respectivele ghivece. Si ca sa nu zicem ca numai patronii romani fac lucrurile fara cap, italianca se dadea de ceasul mortii sa fie puse florile, iar dupa ce saraca fata a terminat cu ornamentele, frumoasele flori puse printre primele pe masa unde ma aflam eu incepusera sa se ofileasca. Deci, tipa era o angajata care chiar avea treaba. Termina de pus flori si o lua de la capat.

Dorothy

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
cibinensis

Nu mai stiu cum e acest restaurant. In urma cu ceva timp am fost deceptionat de calitatea servirii si de meniul ce nu respecta ingredientele.
Sunt curios cum o mai fi evoluat.
Preturi cam ridicate, serviciu prost si unele mancaruri sub nivelul asteptarii.
Pacat de locatie !

fcb

N-as prea vrea sa comentez dar florile n-au cum sa “incepuse” sa se ofileasca. Pentru ca ele este mai multe, cum zice o vorba. Mda, in rest intentia pura de informare civic-cetateneasca.