Sa plece REHAU acasa

Daca o firma germana cum e REHAU isi deschide filiale si vinde la greu produse in Romania e bine. Ei bine pentru ei in primul rand, ca fac profit pe seama noastra. Si e bine si pentru noi, daca produsele se fac aici, pentru ca se creaza locuri de munca. Firma asta decide sa premieze niste tineri romani pentru ceva proiecte. iar e bine. Dar cand festivitatea de premiere tinuta in Primaria Sibiu (oras din Romania) se tine EXCLUSIV in limba germana e de rau. Cata nonsalanta si nesimtire poate avea firma REHAU sa faca asta. Pana si herr primarul sas si-a dat seama ca e nasoloa treaba si cand l-au invitat pe germana organizatorii sa vorbeasca a spus o fraza scurta in romana….

Daca vreti detalii le gasiti in Sibianul, cu tot cu poze.  Acum ma intreb presa locala si romanii din sala nevorbitori de germana ce au inteles din eveniment.

Asa ca va propun sa boicotati produsele REHAU pentru aceasta impolitete crasa! Anuntati-va prietenii, sa stie cat mai multa lume, ca astia nu merita sa mai fie in Romania cu firma asta de termopane si alte produse de PVC (de altfel poluante). SA PLECE REHAU ACASA!