Noaptea Devoratorilor electorali

Noaptea Devoratorilor electorali
devoratorii portocalii

Fiind in plina campanie electorala Noaptea Devoratorilor de Publicitate (NDP) de la Sibiu nu a scapat nici ea de atingerea nefasta a politicienilor. Raluca Turcan si echipa ei de campanie au dat iama in Sala Transilvania la impartit de pliante si afise. Apropo de echipa ei, am remarcat ca multi sunt copii sub 16 ani…. oare cum ii plateste legal?

In ce priveste NDP-ul sibian a fost sub asteptari. Frigul de care v-am avertizat aproape a golit sala pe la 1, desi organizatorii se asteptau sa tina pana la 4. Poate o fi tinut, dar cine sa fi rezistat? Au fost multe clipuri asa cum s-a promis si pauze cu jocuri si alte cele. Luminile au fost cam aiurea. In mare lumea s-a distrat, dar multi nu au gustat clipurile cu tenta electorala inserate si prezenta politicianului Turc-an.

FOTO: Ana Poenariu, Sibianul

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Eu am rezistat pana la sfarsit ^^, dar eram destul de plictisita si somnoroasa.

pentru prima oara mi-am dorit sa plec inainte de sfarsit. pe scaunele alea de plastic inconfortabile nu am putut sta prea mult, tenta politica m-a deranjat mult si faptul ca nu puteau aprinde luminile in pauze a fost cam aiurea… in plus, nu stiai cand se termina pauza. dezamagit