Razboiul lui Calin Blaga cu lumea

Calin cel pasnic a murit. S-a dus in neant… acolo unde ii era locul. ,,Blandul Calin” de care au putut profita toti cei ce si-au dorit in decursul anilor, cel plin de compasiune pentru indivizi, cel dispus mereu sa ierte, cel ce a intors obrazul de prea multe ori…. Calin acela a disparut. S-a disipat in neantul omenirii. Era si timpul! Devenea iritant de ,,bland”. Cat m-am chinuit sa scap de el nici nu stiti! Am mai scapat eu pe ici, pe colo, dar degeaba…tot el avea ultimul cuvant. Dar treptat l-am dus unde am vrut eu … la auto-disolutie. Fiecare particica rupta din el a fost un castig pentru mine. Fiecare concesie facuta, fiecare inghititura in sec, fiecare acceptare contra vointei…. si in timp a devenit tot mai slab in fata mea. Acum a disparut cu totul. Victorie!

Asa ca acum imi pot face de cap. Pot elibera toate energiile acumulate, toate ideile si pot declansa razboiul contra lumii.

PS: Nu ma astept ca mai mult de 10 cititori din cei 11.000 lunari sa inteleaga pe deplin acest text. Dar ma pot insela… insa eu spre deosebire de vechiul Calin, nu ma insel!

Căutări:

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Joska

Scuza-ma dar nu-mi vine sa cred ca s-a dizolvat de tot.Experienta mea de viata(zic eu vreo +20 ani)spune ca poate ai reusit sa-l inchizi intr-o cusca,s-a lasat sarmanul relativ usor,fiind bland.Sta insa acolo,incuiat,si poate e bine,ca mai poate sopti cate un sfat razboinicului in lupta sa cu lumea,sa nu sa arunce tot timpul cu capul inainte….ca-i perfida lumea…

TOLONTAN

Reminescente frustratoare se mai simt, dar cu timpul o sa vezi ca maturizindu te o sa devii un INVINGATOR, totusi bunul simt si educatia ,evitind contradictiile neaducatoare de nimic,trebuie sa ramina si sa discearna aceasta societate,adesea ambiguua.
Felicitari

Hi,hi! Good!