Publicitatea la ProTV

Cei de la ProTV sunt renumiti deja pentru cele 30 de minute de publicitate pe care le baga la TV cand ti-e lumea mai draga si pentru faptul ca adesea taie din filmele de seara (aceleasi filme pe care le repeta la fiecare cateva luni) pentru a face loc pauzelor de publicitate.

Ei bine aparent nici pe online nu sunt mai decenti. Am intrat la ei pe site fiindca am vazut ca au mentionat intr-un articol despre Klaus Iohannis ca sursa le-a fost Podul Minciunilor si de curiozitate am ramas la ei pe site sa mai citesc doua trei stiri, insa mi-a fost imposibil fiindca in prima stire a aparut o reclama cu Iulia Vantur suprapunandu-se peste paragrafe:
Screen Shot 2015-04-28 at 07.58.36

Iar in a doua stire a aparut o reclama cu ceva batausi care urmau sa fie dati la TV de ProTV:Screen Shot 2015-04-28 at 08.00.28

 

Mai absurd decat reclamele in sine e faptul ca nu exista nici o posibilitate sa inchizi reclamele respective si acestea nu dispar nici macar daca dai click pe ele.

In alta ordine de idei, dupa ce am petrecut ceva timp la ei pe site am ajuns la concluzia ca aparent Romania Te Iubesc si Apropo TV au ramas singurele emisiuni difuzate de ProTV in care nu s-a introdus tiganizarea in masa.