Prostia marca Boc

Dobitocul numit de unii, inca, prim-ministru si acolitii sai de partid au debitat o tampenie maxima. Au dat Inspectia Sociala in subordinea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM). Stirea nu va afecteaza pe majoritatea, dar pentru unul ca mine si altii care am lucrat si lucram in domeniul asistentei sociale…of!!! In 2003-2005 am lucrat si eu alaturi de multi oameni la proiectul de lege care a pus bazele reformei asistentei sociale in Romania. In cadrul acestei reforme s-a configurat si Inspectia Sociala.
Acum unul numit Boc s-a gandit sa contopeasca tot ce e cu numele de Inspectie, ca tot seamana… Dar nu se aseamana!!!! Urmeaza probabil sa fuzioneze armata cu politia, ca toti au uniforme. Sau ministerul turismului cu cel al educatiei ca tot aia este… Si tot asa. Idioti!
Scuzati limbajul, dar m-am enervat! Cand vad atatia idioti cu bani si relatii ajunsi pe functii si care dau legi si ordonante fara cap si coada.

4
Lasă un răspuns

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Asa Caline, Pe ei si pe mama lor! Dar cine-i mama lor? Cine-i mama prostilor care ajung sa faca politica la varf?
Iti spun eu, mama lor e Romania si Romania suntem “NOI”.
Toti o sa urle ca nu fac parte din acest “NOI”. Nici eu nu ma consider ca facand parte din “NOI” dar o sa ma trec la bilantul final. Iar cand “NOI” nu vom mai fi….poate va fi mai bine.(fara legatura cu Minculescu si Iris)

Adevar graitai coane Blaga! Mare adevar… si stiu ca suntem mai multi care gandim la fel, toata chestia e sa ne gasim si sa ne mobilizam…
putem oare renunta la orgolii?!