Geoana sau Basescu presedinte

Dupa 45 de ani de “escu”, iata primul presedinte al Romaniei cu alta terminatie a numelui. Sper sa fie o alegere buna.
UPDATE:
M-am culcat sub Geoana si m-am trezit sub Basescu, din nou. Dupa ce in 2004, seara, castigator era Nastase, se pare ca masina de partid PDL a fost mai bine organizata ca cea PSD. Asa ca de dimineata la numararea rezultatelor Basescu este in avantaj. Mic avantaj. Rezultatul final va aparea astazi mai tarziu.

Daca aseara in tabara PDL era liniste, de dimineata toti cei ce au votat Basescu jubilau. Si cei ce nu au votat Basescu, dar tin mereu cu puterea vor jubila!

Eu astept rezultatul final, apoi comentam, ca asa doar ne ametim.

8
Lasă un răspuns

7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
Unguru` Bulan

…terminatzia “escu” in cap imi cade grea 🙂

@Calin : mare e gradina lui Dumnezeu, sa asteptam cifrele oficiale. oricum o sa fie scandal 🙁
PS. am votat si eu. In sinaia dar nu mi-au stampilat CI :))

cibinensis

oare trebuie sa mi fie rusine ca port acest sfarsit silabic al numelui ? am fost intrebat atat la obtinerea cet canadiene cat si a celei americane daca vreau sa mi schimb numele din PREDESCU in altceva… am refuzat gandindu ma ca nu imi e rusine ca sunt roman si la fel de bine nici fiului meu care tot cu escu merge inainte am avut parte de eroi si nume -in escu ce nu ne au facut tara de ras as incepe cu enescu si mai este si andrei codrescu poet de origine evreieasca din Sibiu ce ar fi putut… Read more »

te-ai cam grabit Caline, dar ai zis-o foarte bine in ultima propozitie.

…pe la sate oamenii spun ca au primit galeti cu carne de la PDL…atat de flamand e poporul…acum vedem care e mai hot dintre hoti

Ce mi-e -escu ce m-i -nacu’ de la prostanacu’?! Am votat Basescu fara sa-mi doresc sa fie presedinte. Am sperat sa fie Geoana, doar ca sa-mi pot demonstra teoriile de “totz’ o apa… si aia chioara”. Acum o sa traiesc in incertitudine “…poate ca daca iesea Geona?!…poate ca acum curgea Milch und Honig de la Iohannis”.
Cu Basescu stiu cum a fost si stiu ca va fi tot asa… dar cu Geoana liberaluuu’… cine stie cum ar fi fost?!

Lili stie sub cine te culci tu si sub cine te trezesti? :)))