Presa de rahat

Cam atat pot spune despre presa aservita in Romania, fie ea la nivel local sau central. Stirea despre fiul noului ministru al Sportului si Tineretului, Sorina Placinta, ca e probabil homosexual si ca mai e si reverend ateist (sic!) m-a dezgustat. Cam atata stie presa romaneasca. Totul a pornit de la Monitorul de Vrancea, ziar al baronului PSD Oprisan, dar a fost preluat de presa centrala.

Acum nu inteleg: care e legatura intre mama si fiu in ce priveste ministerul. Sunt rude, clar, dar ce are a face cu ministerul si activitatea ei? Aaa… am uitat: in Romania uram homosexualii si daca sunt si atei, cu atat mai mult! Si ne mai numim europeni. Acum Sorina Placinta e PDL, votata in Vrancea, spre disperarea lui Oprisan. Asa ca ziarul Monitorul de Vrancea o va toca marunt… Cam asa se face politica la noi prin intermediul presei.

Si inca o idiotenie legata de acest subiect: sa spui ca atei sunt satanisti!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Dan Tomozei

Calin, cans spui ca presa e de rahat vorbesti si despre tine. Optiuninile sexuale pe care violent le susti, nu le comentez. Insa educatia data de un ministru propriului copil poate fi subiect de dezbatere publica. Stim multi potentati care si-au trimis copiii departe de tara tocmai pentru ca erau de necontrolat. Daca se facea la Focsani pastor ateu ?!? mai ajungea anonima asta ministru? Subiectul are sens tocmai din acest motiv: o anonima care nu-si poate controla copilul, devine ministrul tineretului si sportului. Nu e misto la adresa tuturor? Hai noroc!