Poveste incredibila in plin centrul Sibiului

Corespondenta speciala din liceele sibiene peluata de pe blogul Cercetasii Sibieni:

Un adolescent, viitor jurnalist, care lucreaza la un post de Radio Scoala din Sibiu a difuzat urmatoarea stire.

„Nu se poate asa ceva … e inadmisibila o asemenea poveste ! se intampla in Sibiu in acest secol! Da, in 2008, dupa ce Sibiul a fost capitala culturala europeana in 2007.
Un baietel dintr-un colegiu destul de important din Sibiu a fost batut cu sange rece de niste vandali, sau mai bine zis de niste „baieti de cartier” pentru un motiv foarte intemeiat zic ei.
Baiatul, a mers cu bicicleta la scoala. Dupa cateva ore, intr-o pauza un coleg i-a desumflat cauciucurile si i-a desfacut franele. Baietelul foarte indignat l-a injurat, iar colegul lui si-a chemat prietenii (baietii de cartier de care vorbeam mai sus). Acest incident s-a soldat prin ranirea grava a bietului copil, mai exact prin fracturarea mandibulei, deplasarea dintilor de sus , in spate si spintecarea buzei, necesitand astfel o interventie chirurgicala.
Desi in Sibiu nu demult s-au instalat in jur de 20 de camere web, care ar trebui sa supravegheze permanent, acest baietel a luat bataie in plin centru, sub supravegherea a 4 camere de filmat si unor politisti comunitari. Platiti din bani publici sa isi faca treaba , zic ei.

Ba mai mult, nici un trecator sau vreun coleg nu au sarit sa il ajute. Au stat si s-au uitat cum bietul baiat a luat crunt bataie … zeci de Sibieni sptamanal ajung cu plangeri la Politie”

Se pare ca parintii baiatului au depus deja plangere la Politie si Instanta dar, dragi jurnalisti, ati remarcat ca ori de cate ori Politia Sibiana nu intervine intr-un caz sau nu stie cum sa il rezolve acesta nu apare pe buletinul de presa al Politiei? Cel mai recent caz a fost cu bataia din clubul Propaganda care nu a aprut pe buletinul de presa al Politiei.