PNL urmeaza PNTCD in groapa istoriei

Ultimele decizii disperate ale liberalilor se aseamana cu cele ale PNTCD din 2000, inainte de alegeri. Si publicul a tacut si atunci, ca si acum si PNTCD credea ca scoate 10-20%, cat cred si liberalii azi. Si apoi cand s-au anuntat rezultatele PNTCD a aflat in 2000 ca nu a intrat in Parlament…apoi a decazut in ochii publicului, desi nevinovat. Guvernarea lor cu liberalii ia tras in jos, dar li s-a spart lor in cap.

Acum liberalii procedeaza la fel si spera sa le mearga din nou. Sper sincer ca poporul roman intelege realitatile unei tari aflate in prag de colaps, unde prin media suntem manipulati ca ne e bine, desi nu ne mai ajung banii de mancare si taxe….

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
razvan pop

Caline, daca tu poti sa afirmi ca acuma o duci mult mai rau decat o duceai in urma cu 4 ani, iti respect pozitia. Dar acest lucru nu il poti afirma si sti prea bine si stie toata tara asta prea bine. Acesta este rezultatul guvernarii liberale. Am intrat in Uniunea Europeana (dupa ce neo-comunistii apropae ne-au scos din carti), orice roman poate iesi la o pizza in oras sau sa isi cumpere mai multe beri (acum 4 ani acest lucru nu era posibil). Restul e gargara electorala si prea mult televizor. Iar faptul ca PNL va ajunge acolo unde… Read more »

Calin Blaga

Clar ca avem diferente de opinie despre nivelul de trai. Dar ce zici de faptul ca la aceste alegeri parlamentare PNL a absorbit PNTCD?

razvan pop

eu zic ca am facut un lucru foarte bun. Intelegerea este urmatoarea. sa bagam cativa parlamentari PNTCD in Parlament. Adica, ei se inscriu acum in PNL si mai apoi daca intra pot face ce doresc, inclusiv sa isi deademisia si sa plece inapoi la PNTCD. Cat despre nivelul de trai, uite cat derau ne merge la amandoi dar avem internet si telefoane si toate celea, ceea ce in 2004 era un vis indepartat.

Calin Blaga

Razvane mai spart la faza cu in 2004 nu am avut internet, telefon etc… Astia ti-au spalat creierul?! Fii rezonabil te rog! Eu unul aveam internet, telefon si in 2000 si in 2004. Dar nu e vorba de mine aici sau de tine ci de publicul larg. Nivelul saraciei a crescut = vezi datele de la Statistica, desi nici alea nu arata dimneasiunea reala a saraciei si iti pot explica odata si de ce nu arata realitatea…

rhodos

te contrazic si eu : in 2000 nu PNL a ingropat PNTCD, ci din nou deosebitii de la PD. De ani de zile s-au comportat ca niste cameleoni in politica, deci hai sa fim un pic realisti. Scenariul se repeta dar de data asta actorii sunt altii: din nou PD si din nou un partid istoric. Cu articolul asta imi dai senzatia ca esti partinitor.

Calin Blaga

Rhodos – sunt realist nu partinitor. Eu i-am criticat pe toti politicienii corupti sau mincinosi aici, indiferent de partid. A se vedea numai jurnalul de cadindat. Zilele astea ma sacaie liberalii cu omniprezenta lor. Stiu ca cititorii mei unii sunt filo-liberali, filo-pedisti, filo-pesedisti si tot asa sau filo-nimic. Iii respect pe toti. Dar asta este ceea ce cred eu si ma exprim ca atare.

razvan pop

Pai ce e rau ca facem campanie si ne miscam?

Anonymous

Interesant, partidele au suisuri si coborasuri, aparitii si disparitii, dar tot aceeasi oameni se invart la putere. Cat despre campania electorala, ce rol teoretic are? Eu vad ca e un scop in sine, probabil unul… economic oare?