Platim muzica difuzata pe net

Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA) nu are de lucru asa ca a facut o lege si metodologia de aplicare. Ce vrea ORDA? Sa ne ia bani tuturor care punem muzica embed pe net. Adica eu o iau gratis de pe You Tube, dar trebuie sa platesc ca o pun la mine pe site in Romania. mestesug de tampenie! Cititi metodologia propusa de ORDA mai jos.

PROIECT DE METODOLOGIE
privind utilizarea operelor muzicale prin reproducere
si comunicare publica prin punerea acestora la dispozitia publicului
prin servicii online sau mobile si drepturile patrimoniale cuvenite
in mod corespunzator titularilor drepturilor de autor

Capitolul I – Dispozitii generale:

Art. 1. (1) Utilizarea pe teritoriul Romaniei a operelor muzicale, insotite sau nu de imagini, printr-un serviciu online sau mobil, se poate face numai in baza unei autorizatii licenta neexclusiva incheiata cu organismul de gestiune colectiva pentru operele muzicale.

RESTUL CITITI AICI

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

si daca serverul pe care e siteul se afla in SUA iar domeniul nu e .ro ?

Oh, dear Lord…..!!!

Si se voteaza asa o lege?
Nu ca in tara asta m-ar mai mira ceva… insa cum, ma intreb si eu naiv, cum sa ma puna sa platesc pt ceva ce iau liber de pe youtube, sa zicem, si apoi ii mai fac si reclama la mine pe blog?!/!

Mestesug de tampenii, foarte bine zis….

PS – facem un schimb de linkuri? 🙂

cata

mai Calin ma!!! Tu cel care evocai greselile din presa sibiana!!! Hai sa vedem daca tu sesizi gresala din fragmentul de mai jos

@bani
tuturor care punem muzica@
Apropo textul e din postarea ta. Cred ca as folosi textul asta la facultatea de jurnalistica drept exemplu pentru folosirea aiurea a limbii romane!!!

cata

Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Calin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ai gasit gresala? Te mai las doua ore!!!
Hai ca eu stiu ca poti!!!

cata

Scumpule stai linistit nu fi paranoic! Chiar am altceva de facut in friecare zi nu stau sa-ti corectez tie blogul, dar ma irita ca esti tot timpul cu gura mare si tu faci greseli frecvent! daca ai fi un exemplu pentru ceilalti ai putea sa comentezi, dar atata timp cat nu esti decat un mediocru…. nu inteleg de ce te agiti sa faci cadou un Dex la Sibiu Standard sau sa educi redactorii de la Ghimpele!! Este penibil sa faci asa ceva! Daca tu esti bun intr/un domeniu e ok sa critici pe cineva, dar atata timp cat tu scrii… Read more »