Retinerea lui Gigi Becali

Am trait sa o vedem si pe asta! Sper doar sa nu fie de ochii lumii. Poate ca toate aceste mega-arestari din ultimele zile sunt simple lovituri de teatru atent regizate cu pioni cazuti in dizgratie. Scopul final: oamenii cred ca in Romania in sfarsit se face dreptate. Si cine face dreptatea? Voda….

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

arestarile astea nu sunt doar “poate” lovituri de teatru, ci sigur

e scandal mare acolo cred 🙂 intre cei 2 “grei” din buc: Puiu Popoviciu ala si Becali. Amandoi tari pe imobiliare, un fel de dusmani in Buc .. mai ales dupa ce Becali a facut plangere contra celuilalt si era cat pe ce sa-l infunde. Acum s-a intors roata si am impresia ca Puiu ala e in spatele la chestia asta… De pe partea mea, a facut chiar bine ca i-a sechestrat pe hoti si le-a tras o mama de bataie, pai ce putea sa faca? sa lase politia sa treaca 15 ani sa se ocupe de caz? Nu, pentru… Read more »

ar trebui initiat un proiect de lege care sa permita portul armelor de foc; eventual abrogarea Legii 17/1996!

ioana frunzescu

Ar trebui sa avem si in tara asta politie, judecatori, procurori, medici, profesori cu adevarat, nu niste marionete, niste pacalici si, in general, niste corupti .Cand va fi aceasta tara guvernata de lege, nu de legea unuia sau a altuia ?
Nu ma intereseaza Becali, Popoviciu , Alecuetc.Ma intereseaza ce NU face justitia in tara asta sau ce face la comanda politica.Mi-e sila.Pestele s-a cam imputit, trebuie curatat.De la cap, evident.
Pofta buna, miriapozilor politici.