Patriciu ziarist

Dupa ce a facut un miliard de dolari din vanzarea Rompetrol, Dinu Patriciu, finantatorul liberal si-a tras ziar: Adevarul. Are si Adevarul de Seara pe care il va lansa si la Sibiu in februarie. Chestiunea e ca, roman fiind, se pricepe la toate si de azi a devenit si ziarist. Scrie la porpriul ziar editoriale. Sa-i mai aud pe cei care il injurau pe Becali ca vrea sa isi faca TV sa se vada toata ziua, sau pe Vadim asemenea. Iata ca e o moda la noi printre cei cu bani sa faca din hobby presa, ca pentru ei presa e un hobby….

Primul editorial al lui Dinu Patriciu

via

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Nu vad o problema in faptul ca Patriciu scrie la ziar. La propriul ziar sau la altul. Jurnalul National are zilnic editoriale/texte/comentrarii scrise de politicienii, afaceristi etc. Ce am a reprosa lui Patriciu este ca da dovada de “ne vorbit” pentru ca spune multe, prea multe si lung de aproape uiti de unde ai plecat.

s-o fi plictisit de afaceri, nu i-a facut nimeni un blog, asa ca a preferat ziarul 😀 pacat ca nu a deschis gura cand erau liberalii lui la inaintare… sau poate se viseaza si asta presedinte….