Becali arestat

Nu-i asa ca e o dimineata frumoasa? Sa te trezesti la 7.30 si sa dai drumul la televizor. Sa vezi toate canalele de stiri cum titreaza mare BECALI – ARESTAT sau BECALI, DUPA GRATII. O!!! Ce zi frumoasa. Sa ii si tina pe procurori si judecatori! Altfel e doar teatru. Si pentru cei care mai cred ca Becali e un sfant, nu am ce le face. Dar sa va fereascaDumnezeu sa fii fost una dintre victimele sale. La ce imperiu mafiot conduce Gigi. Oare in penitenciar i-au rezervat celula cu pijamale Armani si tron sculptat in lemn masiv, poleit cu aur?

PS: Sa nu uit! Jurnalistii platiti atatia ani de Becali au inceput sa ii ia apararea pe toate canalele TV si chiar sa il ridice in slavi. Ieri seara pe ProTV International, preluare de la Acasa TV, trustul Media Pro a dat 3 stiri la rand la emisiunea Povesti adevarate (sau cum ii zice) despre “marele binefacator Becali” care doneaza la biserici, copii, saraci etc. Oda ca in vremea lui Ceausescu.
Trustul motanului Felix devia subiectul zilei spre Mircea Basescu, un cetatean oarecare al Romaniei, care intamplator e fratele presedintelui Romaniei. Scopul diversiunii felixiene e clar mai ales tinand cont de banii luati si de acest trust de la Becali, ca si Mediapro si restul.

Mi-e scarba de multi din jurnalistii din Bucuresti astazi.