NU CARPATICA!

Acest material conţine plasare de produse ce crează dureri de cap, nervi, dureri intestinale, greţuri, vărsături şi multe altele. Înainte de citirea acestui material consultaţi medicul s-au lăsaţi-vă consultaţi de acesta. În fine… e vorba de supărările celor care şi-au făcut asigurarea la Carpatica şi au avut parte de tratamente speciale din partea acestei firme.
Pentru mai multe detalii căutaţi pe google nucarpatica.org/ şi o să vă convingeţi.
Tare supărat să fie nea Ilie de la Sculărie!

18
Lasă un răspuns

16 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
newest oldest most voted

Foarte multa mafie, spaga, coruptie cu nea Carabusu asta… am citit cateva posturi ale pagubitilor e grav rau de tot daca am ajuns la asa nivele.

Cred ca merita un post mai detaliat subiectul asta.

ps: greu imi vine sa ma mai intorc in tara (cu criza asta economica si lipsa locurilor de munca) + “dreptatea” ce se face in capitala culturala …

ps2: in sua un permis de conducere costa 25$ (douazeci si cinci)

AM fost angajat si eu la aceasta firma fantoma si am plecat cu cancer la ficat si pancreas in urma a doi ani la acest tigan carabulab nu am semnat nici un stat de plata la aceasta firma ,am lucrat toate sarbatorile , daca nu avem autoritati si legi!!!!!! nu stiu cand cineva va lua masuri impotriva regimului carpatica care au directori o stafida de baba care habar nu are pe ce lume traieste si o directoare adjuncta o repetenta . va rog sa sunati la toate sucursalele si agentiile carpatica sa intrebati sa va confirme.

horia

maine dimineata 10.12 ora 8:00 am organizat primul miting impotriva celor de la carpatica, urmand ca in jurul datei de 20 sa avem si autorizatie pt un miting. daca vreti sa luati parte sunati la 0721946795 Horia Vladescu

horia

luni dimineata (20.12.2010) este organizat un miting de protest in fata sediului carpatica din B-dul Unirii. Pentru toti cei inselati, va asteptam acolo. 0721946795

gal mircea

la miting as venii si eu dar numai cu TANCURI ca sa bombardez toate sediile si sucursalele celor de la MAFIOTII DE CARPATICA si sa fac operatii estetice,pe corpurile tuturor angajatiilor si angajatelor celor de la CARPATICA ! NU va lasati ! nimicitii,stergetile de pe fata pamintului,nu voi mai incheia nici o polita RCA in rominia !

gal mircea

am avut un accident, celalalt sofer,adica,vinovatul sia recunoscut vina , a fost de acord sa plateasca sau sa repare masina mea asiguratorul lui, cu PROCES VERBAL de la politie,si surpriza ca este asigurat la CARPATICA , CARE DUPA SOLUTIONAREA DOSARULUI mia respins dosarul pe motiv ca accidentul sa intimplat prin alte imprejurimi,si directorul sucursalei carpatica mia raspuns in fata ca asa se procedeaza si daca numi convine sa dau in judecata,am depus plingere si sau reclamatii la CSA dar sunt mina in mina cu cei de la carpatica,toata lumea se plinge de CARPATICA,DAR NU INTELEG UN LUCRU ,SI ANUME DE… Read more »

mariana chiru

dc nu te aliezi cu noi dupa sarbatori, pt ca singur nu vei reusi

mariana chiru

astept sa ma sunati la nr tel 0766.307.206 vrem sa facem reclamatie la parchet si trebuie sa fim cat mai multi sa fim crezuti

Ionut Dragan

masina mea a fost lovita de un asigurat Carpatica in iunie 2010, soferul acela fiind vinovat de producerea accidentului. prima data angajatii carpatica s-au suparat ca am dus masina in reprezentanta autorizata,apoi au spus ca ma despagubesc cu suma de 5000 lei (devizul estimativ intocmit de service era de 17000 lei) apoi dupa vreo doua luni de cearta cu ei mi-au comunicat ca dinamica accidentului nu justifica daunele de pe masini. cand s-a intamplat accidentul era acolo si un echipaj de politie dar pe ei nu ii intereseaza. csa-ul nu mi-a raspuns la reclamatie(am nr de inregistrare), cred ca au… Read more »

dan

si eu am o problema cu carpatica pe 10 dec 2009 am avut nesansa sa ma loveasca *un urs carpatin* pe 04 mai2011 voi avea a doua infatisare vreau sa sti detalii de persoane care au cistigat procesul la nr de tel 0766288676 . Sa facut deja un an jumate si nu am primit banii

qwefq

” Intrand pe siterile Judecatoriilor, vezi ca majoritatea actiunilor privind societati de asigurari sunt indreptate impotriva acestor scursuri umane numite Carpatica ! Consiliul Concurentei nu ii desfiinteaza pt ca sunt incapabili sa rezolve problemele din curtea lor. Asta desi vanzarea de polite mai ieftine dacat alti emitenti de polite RCA, urmata de neplata daunelor, este evident, o fapta contrara principiilor concurentei loiale, fapta numita DUMPING. Inlatura concurentii prin pret, pt ca toti vor cumpara polite la pretul cel mai mic. Referitor la abureala cu prezenta vinovatului la constatare, puteti, daca refuza, sa il speriati depunand la politie o sesizare pt… Read more »

Klin

In luna mai 2010 m-a tamponat in spate un asigurat la Carpatica. Omul era de buna credinta, asadar am mers pe amiabila. Acum dupa un an sunt la al 7-lea termen de judecata, unde, impreuna cu avocatul pe care l-am angajat si cu cel vinovat de producerea tamponarii, incercam sa i demonstram judecatorului ca evenimentul rutier a avut loc. E culmea ce se intampla: persoana vinovat isi sustine vinovatia, impreuna si cu 2 martori oculari, iar juristii Carpatica sustin contrariul si incearca prin orice mijloace sa taraganeze, invocand la un moment dat un acord comercial intre aceasta firma si asigurat.… Read more »

andrei

astazi 17 mai am castigat procesul cu carpatica asig sucursala slobozia. Fara avocat si cu multa rapdare am castigat acest proces din 3 prezentari.Mult succes celor kre au dat carpatica in judekta.

andrei

am uitat sa reamintesc k de 9 luni nu am mai condus am uitat si cum se mai conduce furioasa mea masina:d

roberto

Carpatica Asig este o adevarata teapa!!! Daca nu as fi patit-o pe propria piele poate nu credeam….e incredibil ce se intampla in ROMANIA…se amana, se dau tot felul de motive, nu se raspunde la telefon, se prosteste pe fata…si intr-un final iti trimit o hartie in care iti comunica faptul ca acccidentul nu s-a produs in conditiile descrise…te indeamna practic la instanta unde de multe ori nu se ajunge din pierdere de timp si bani…si uite asa castiga Carpatica…OAMENI BUNI NU MAI INCHEIATI POLITE CU CARPATICA ASIG NICI DACA SUNT GRATIS!!!

roberto

https://www.facebook.com/NU.Carpatica

intrati sa fim cat mai multi!!!

qwefq

Am dat 10-20 de lei in plus pe Polita, doar ca sa nu cumpar polita ieftina a mafiotului de la Caracatica. Macar pt faptul ca pagubitul care nu-si recupereaza banii de la Caracatica, se poate indrepta impotriva vinovatului. Institutiile, Consiliul Concurentei si CSA, sunt doar ca sa fie, sunt impotente. Iar in justitie, am primit termen dupa …..8 luni de la depunerea dosarului la judecatorie. Nu uitati ca inainte de a depune dosarul la Judecatorie trebuie sa va intalniti cu un reprezentant al Carpatica, pt concilierea prealabila. Documentul prin care solicitati sedinta de conciliere si actul semnat de parti in… Read more »

andrei

am si eu o intrebare maine se face o luna de knd sa incheiat procesul meu cu carpatica si a ramas in pronuntare si as vrea sa stiu si io km in kt timp vine pronuntarea aksa.ms si mult succes cu carpatica