Noaptea Devoratorilor… de Publicitate

Azi am onorat o invitatie la conferinta de presa organizata de echipa care a adus in Sibiu Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Toate informatiile prezentate le gasiti si pe site-ul oficial. Pentru mine a fost un bun prilej sa ma mai intalnesc cu cei din presa locala si sa mai aflu informatii…. 🙂

Vineri seara de la 19 se deschid portile la Sala Transilvania pentru devoratorii de publicitate. Vor fi 400 de reclame video plus ceva audio. Standuri, cafele, sucuri si alte cele. Se lanseaza si ceva masini de la un sponsor. Am remarcat ca la conferinta de presa pe langa organizatorul sef pe Sibiu de la revista 24-FUN a fost si un sponsor, cel cu masinile. Nu va dau numele, dar e vorba de o firma a doctorului Vonica.

Comentariile despre eveniment dupa ce se desfasoara.

Mentionez ingrijorarea unui jurnalist daca va fi cald in sala…. deci atentie luati si haine extra groase…ca nu se stie! Jurnalistul spunea ca acum 3 saptamani la Sibiu Fashion Night s-a golit sala inainte de final din cauza frigului napraznic!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

O sa merg 😀

Relax! Temperatura va fi ok. I-am intrebat pe cei de la Sala Transilvania ce s-a intamplat la Sibiu Fashion Night…mi s-a raspuns ca centrala termica nu functiona in perioada respectiva; situatia s-a remediat, slava Domnului, astfel ca maine seara nu vom avea nevoie de haine in plus!
Va astept:)

doar de sambata trecuta i-au dat drumul la caldura in sala. repet, DOAR de sambata trecuta au dat drumul la caldura in Sala Transilvania, sala care a mancat atatia bani fara sa se faca nimic de fapt. Pana acum nu puteai sta acolo mai mult de 1 ora ca mureai. acum am inteles ca mori pentru ca nu ai aer. 🙂

UUUU ne vedem acolo!