Neagu: Ia plasă alegătorule

Dheo a facut o poza interesanta azi in targul de masini din Sibiu, unde echipa de campanie a senatorului Neagu dadea potentialilor alegatori plasa goale, de plastic. Acum clar ca plasele de plastic nu sunt ecologice…dar chiar asa  pe fata sa le spuna alegatorilor ca le va da …. plasă!

Neagu: Ia plasă alegătorule
Neagu ne da plasa

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Daca iti spun ca si Raluca ne da plasa ma crezi? 😛
Azi am gasit agatata de clanta O PLASA cu niste cutii de chibrituri personalizate si un ziar 😉 .. pe plasa era poza lui Stolo si a Ralucai deci se poarta datul plaselor hahahaha !

bine ca nu erau tepe , erau mai greu de carat si nu prea ai ce face cu ele 🙂

ioana frunzescu

Pai, parca se zicea ceva de mers la vot si desenat *multimea vida * pe buletinele de vot….Cum e?

stefana

poate daca erai atent nu sau dat numai PUNGI…s-au dat si traiste de material si brichete de toate tipurile…de ce judeci omul dupa trecutul lui…si nu in prezent…mereu cauti nod in papura..se vede clar ca nu iti plac politicienii…si inca ceva….toti candidatii au dat PUNGI…si virgil popa si eugen barbu…toti…asa ca…NEAGU nu este oaia neagra a senatului…uitete la declaratiile lui de avere sa vezi cate datorii are la banci,,,daca era sa fure din banii statul;ui..atunci de ce naiba are datorii de sute de euro? gandeste inainte sa postezi ceva..imi pare ca esti foarte nedrept..si sa stii ca nu fac parte… Read more »