M-am saturat sa fiu luat de fraier

Sunt atat de scarbit de felul cum procedeaza Primaria Sibiu in organizarea de dezbateri publice…. Acum doua saptamani va vorbeam despre fiasco-ul de dezbatere privind strandul municipal unde doar 9 oameni au fost prezenti. Apoi sa primesc informare de la Primarie ca nu a fost dezbatere ci doar informare, de aceea nu erau cartusele cu informatii de proiect, regimul de inaltime, incadrarea in teritoriu si restul de documente necesare pentru ca oamenii si specialistii sa-si formeze o opinie.

Iata ca Primaria organizeaza in 28 ianuarie 2009 o Dezbatere Publica. Au anuntat-o de ieri pe site-ul lor. Dar cum? Un anunt sec al datei si o plansa fara nici o informatie trantita langa! Mi-e sila…. Voi incerca sa aflu mai multe informatii pentru a le posta din timp aici pe blog pentru ca sa stiti si voi ce se doreste a se construi in Padurea Dumbrava.

Anuntul Primariei:

Consultarea populatiei va avea loc in data de 28.01.2009 intre orele 13-17 in sala de conferinte a Primariei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2

Strand municipal Sibiu
Strand municipal Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *