M-am saturat sa fiu luat de fraier

Sunt atat de scarbit de felul cum procedeaza Primaria Sibiu in organizarea de dezbateri publice…. Acum doua saptamani va vorbeam despre fiasco-ul de dezbatere privind strandul municipal unde doar 9 oameni au fost prezenti. Apoi sa primesc informare de la Primarie ca nu a fost dezbatere ci doar informare, de aceea nu erau cartusele cu informatii de proiect, regimul de inaltime, incadrarea in teritoriu si restul de documente necesare pentru ca oamenii si specialistii sa-si formeze o opinie.

Iata ca Primaria organizeaza in 28 ianuarie 2009 o Dezbatere Publica. Au anuntat-o de ieri pe site-ul lor. Dar cum? Un anunt sec al datei si o plansa fara nici o informatie trantita langa! Mi-e sila…. Voi incerca sa aflu mai multe informatii pentru a le posta din timp aici pe blog pentru ca sa stiti si voi ce se doreste a se construi in Padurea Dumbrava.

Anuntul Primariei:

Consultarea populatiei va avea loc in data de 28.01.2009 intre orele 13-17 in sala de conferinte a Primariei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2

M-am saturat sa fiu luat de fraier
Strand municipal Sibiu

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Cosmin

Am fost si eu sa vad strandul acela. Prea criticati Primaria si am facut si eu o vizita pe acolo. Ce va tot agitati atata ca nu Primaria e vinovata pentru dezinteresul populatiei, ci noi cei care am citit sau am aflat de ea si nu ne-am dus. Eu unul nu am nimic impotriva. Ar trebui sa nu mai dezinformati poporul, in 16.12.2008 am fost la dezbaterea PUG-ului si nu m-a dat nimeni afara si usa era deschisa. Mai luati o pauza.

Cosmin

Ce comenteaza arh. Boila in emisiunea dumneavoastra, cand dansul nici nu a fost la dezbaterea PUG-ului?

Cristian

pai normal ca nu esti binevenit la Primarie, si nici la Consiliul Judetean si prefectura, si in nici o alta institutie sau firma citava la cap. De ce sa te lase? Ca apoi sa critici tot ce misca. Tu, personal, inafara de barfe, scandaluiri si revolutii in pahar cu apa, ce ai facut pentru Sibiu. NIMIC. Asa ca , mai LASA-NE, cu texte de astea incendiare. Cine te aude si te citeste chiar te crede. Si e pacat sa induci in eroare populatia.